Aktywne Wpisy
wyjek +534
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Także idealny sposób aby zaliczyć łatwy start w lidze, wymagana będzie tylko podstawowa wersja #assettocorsa która obecnie jest w promocji na #steam za jedyne 36zł (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ZAPRASZAMY (。◕‿‿◕。)
#wyscigi trochę #f1 trochę #gry i #esport
W OW trzeba jechać czysto, a z tego co zauważyłem po Funraceach nie wszyscy się do tego stosują... nie wiem jak było już w lidze... może system kar za kontakty i nieczystą jazdę powinien być ostrzejszy.
Tory powinny być bardziej "przyjazne" umieszczenie ciasnych torów ulicznych w kalendarzu nie działało by na plus...
@DRN: Co się odwlecze to nie uciecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ACLeague: będą własne skiny? Ile będzie kategorii? Może w końcu uda się wziąć udział, bo jakoś odwlekałem to w czasie, a czekałem na OW.
@ogaras: System czego? XD
Nie no, żartuję. Kolego, bez przesady - administracja na wszystkie objawy torowego chamstwa reaguje bardzo surowo. Np. jak spowodujesz karambol z udziałem połowy stawki, to w następnym wyścigu startujesz z boksu