Wpis z mikrobloga

Wspólnie z chłopakami z administracji podjęliśmy decyzję ze sezon 11 #acleague rozegrany zostanie na Formule Tatuus FA01. Będzie to trochę krótszy sezon, około 5 rund, ale nie będzie wymagał opłaty wpisowej ani żadnego DLC.
Także idealny sposób aby zaliczyć łatwy start w lidze, wymagana będzie tylko podstawowa wersja #assettocorsa która obecnie jest w promocji na #steam za jedyne 36zł ( ͡ ͜ʖ ͡)

ZAPRASZAMY ()

#wyscigi trochę #f1 trochę #gry i #esport
ACLeague - Wspólnie z chłopakami z administracji podjęliśmy decyzję ze sezon 11 #acle...

źródło: comment_vSSgs2VlXETfnee1JjL9zoGmDzWChVzs.jpg

Pobierz
  • 25
@ACLeague: Pomysł jest dobry i chętnie wystartuję po raz pierwszy w #acleague , ale mam dwie uwagi/ sugestie/ spostrzeżenia.

W OW trzeba jechać czysto, a z tego co zauważyłem po Funraceach nie wszyscy się do tego stosują... nie wiem jak było już w lidze... może system kar za kontakty i nieczystą jazdę powinien być ostrzejszy.

Tory powinny być bardziej "przyjazne" umieszczenie ciasnych torów ulicznych w kalendarzu nie działało by na plus...
@DRN: nie masz czym się martwić. Będzie dobrze. Wyścigi po 30 minut, bardziej znane dla wszystkich tory, łatwe ow. Brak dlc, krótszy sezon. Nie tylko że łatwa kombinacja to przyjazna dla wszystkich tych co się zastanawiaja czy z nami jeździć i czy kupić grę.
W OW trzeba jechać czysto, a z tego co zauważyłem po Funraceach nie wszyscy się do tego stosują... nie wiem jak było już w lidze... może system kar za kontakty i nieczystą jazdę powinien być ostrzejszy

@ogaras: System czego? XD
Nie no, żartuję. Kolego, bez przesady - administracja na wszystkie objawy torowego chamstwa reaguje bardzo surowo. Np. jak spowodujesz karambol z udziałem połowy stawki, to w następnym wyścigu startujesz z boksu