Ja p------e, tak, będziemy teraz tolerować wszystkie głupoty, które mówią ludzie, bo oni mają takie P O G L Ą D Y, a P O G L Ą D Y powinno się szanować xDDDD
@Need: Gdybyś zadał sobie ciutke trudu i przeczytał parę komentarzy to byś zauważył, że nie ty pierwszy włożyłeś w moje usta rzeczy, których nie napisałem. To jest niesamowite. I po co w ogóle zakładasz kolejny wpis
@Primusek: Przeczytałem Twoje wpisy i zgadzam się z @Need: Jej prywatne poglądy będą w przyszłości bezpośrednio wpływały na metody leczenia przez nią obrane i moim zdaniem powinna być relegowana z tej uczelni. Niech wybierze sobie jakiś inny kierunek.
@zirytowana_plaszczka: Wpływałyby, gdyby została lekarzem, czyli złożyła przyrzeczenie lekarskie. I dopiero wtedy byśmy mogli ją rozliczać z jego niedotrzymania.
Przeczytałem Twoje wpisy
I tutaj widać, że kłamiesz, bo dokładnie tak samo pisali ludzie pod wpisem i dokładnie tak samo im odpisałem. Kłamiesz też dlatego, ponieważ, gdybyś rzeczywiście przeczytał komentarze pod wpisem to byś wiedział, że ona studiowała tam kosmetologię. I była na 1. roku w 2009. Więc to wszystko co
@zirytowana_plaszczka: Super, ale powiedz mi czemu napisałeś, że przeczytałeś kiedy w rzeczywistości tego nie zrobiłeś? I teraz każdy kolejny chochoł będzie mnie wołał w osobnym wpisie, bo nie zadał sobie trudu wejść we wpis, gdzie jego wszystkie zarzuty już się pojawiły i na nie odpowiedziałem.
Super, ale powiedz mi czemu napisałeś, że przeczytałeś kiedy w rzeczywistości tego nie zrobiłeś?
@Primusek: Przed napisaniem pierwszego komentarza faktycznie nie przeczytałem, potem przeleciałem wzrokiem przez tamten wpis i znalazłem informację o kosmetologii, więc się zreflektowałem i napisałem drugi komentarz.
@Need: Gdybyś zadał sobie ciutke trudu i przeczytał parę komentarzy to byś zauważył, że nie ty pierwszy włożyłeś w moje usta rzeczy, których nie napisałem. To jest niesamowite. I po co w ogóle zakładasz kolejny wpis
I tutaj widać, że kłamiesz, bo dokładnie tak samo pisali ludzie pod wpisem i dokładnie tak samo im odpisałem. Kłamiesz też dlatego, ponieważ, gdybyś rzeczywiście przeczytał komentarze pod wpisem to byś wiedział, że ona studiowała tam kosmetologię. I była na 1. roku w 2009. Więc to wszystko co
@Primusek:
@Primusek: Przed napisaniem pierwszego komentarza faktycznie nie przeczytałem, potem przeleciałem wzrokiem przez tamten wpis i znalazłem informację o kosmetologii, więc się zreflektowałem i napisałem drugi komentarz.
http://rekrutacja.umed.lodz.pl/studia-w-jezyku-polskim/kosmetologia/
Studia z kosmetologii