Aktywne Wpisy
slkt +499
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.

RTX4090 +8
Przyjechały, po południu trening w nich.
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
źródło: 1000013591
Pobierz

Wczoraj w nocy zaktualizowałem #windows10 podczas wyłączania laptopa.
Dzisiaj włączam go i widzę logo #lenovo, potem już tylko czarny ekran z obracającym się niebieskim kółkiem ładowania.
Po kilku ponownych uruchomieniach pojawia się "Odzyskiwanie", wybieram "Naprawa podczas uruchomienia" i wpisuję swoje hasło #microsoft ale system mówi że jest niepoprawne.
Co robić?
Laptop Lenovo Yoga 900
#lenovo #yoga900
@hsossd Spróbuję dzisiaj rozwiązać ten problem z pomocą techniczną Microsoftu. Czytałem o tym problemie i podobno rozwiązuje go "odzyskiwanie", tylko że trzeba je zatwierdzić hasłem. Problem w tym że komp twierdzi że nie znam sowiego hasła, mimo że na 100% wpisuję dobre.
Udało mi się wywalić tę aktualizację w trybie awaryjnym i odroczyć ją do czwartku, mam nadzieję że do tego czasu coś z tym zrobią.