Wpis z mikrobloga

Pomyślcie sobie jaki głos musi mieć GIGACHAD. Przecież to widać po jego idealnym ułożeniu kości policzkowych i szyi że GIGACHAD zapewne ma tak niski ton głosu że samce beta swoimi beta-uszami będą odbierać jego mowę jako infradźwięki, po prostu nie zasługują aby usłyszeć jego męski głęboki głos. A co do kobiet to sprawa jest oczywista - GIGACHADowi po prostu wystarczy machnięcie ręką czy ruszenie głową aby każda kobieta w promieniu 500 km była przygotowana na jego GIGABYDLAKA. Możecie myśleć inaczej ale każdy podświadomie doskonale wie że taka jest prawda. Natury nie oszukasz.

#gigachad #przegryw #stulejacontent
Pobierz t.....t - Pomyślcie sobie jaki głos musi mieć GIGACHAD. Przecież to widać po jego ide...
źródło: comment_m4bVsn255Ksr6feRe6pryb4cisoVg1fL.jpg
  • 39
@to_jest_chyba_kurcze_zart: ok, gigachad to ostateczny dowód, że duża część stulei to po prostu geje, tak głęboko w szafie, że tego nie ogarniają. Fascynacja facetami, co rusz znajdywanie sobie nowych fotek "chadów" żeby d ̶d̶o̶ ̶n̶i̶c̶h̶ ̶w̶z̶d̶y̶c̶h̶a̶ć̶ wrzucać na wykop, nienawiść do kobiet
Mi różowa powiedziała, ze woli mnie z brzuchem, ale spędzającym czas z nią a nie na siłowni. No i nie wybaczyłaby mi, gdybym nie zjadł jej burgerów, pizzy, makaronów czy angielskich śniadań:( Poza tym to co wyżej, gość mega przerysowany. Moze tylko mnie oszukuje, chociaż w sumie woli patrzeć na dziewuchy niż innych facetów;d