Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Uczę w szkole. Na co dzień szkołą zarządza dyrektor taki "nasz", zaś główny dyrektor jest w innym mieście i go w sumie nigdy nie widziałam, ani on mnie, bo rekrutował mnie ten co tu pilnuje porządku.
Mieliśmy dziś zebranie z tym głównym dyrektorem. Szukam sali, łażę po tym przybytku niedoli licbusów. Nagle-mam, znalazłam salę! Wbijam się, rzucam szybkie "bry" i chcę usiąść. Nagle jakiś typ kieruje mnie w stronę drzwi, otwiera je (jak tylko zdążyłam je zamknąć!), po czym wyrzuca mnie prawie siłą z sali ze słowami "to jest zebranie dla nauczycieli, nie dla uczniów". I trzasnął drzwiami xD
Tak, okazało się, że to ten główny dyrektor. Wyrzucił mnie z zebrania. Po czym odwrócił się do sali ze słowami "to co, brakuje tylko pani od biologii?"
......tak, uczę bioli xD
#heheszki #c---------------a #niewiemjaktootagowac
Komentarz usunięty przez autora
@ahbuz: nie sądzę xD
Yyy...
Komentarz usunięty przez autora
lekcja matmy
jeden atencjusz, groźny łysy seba z osiedla, nie zamyka ryja i ciągle nawija z sebixami z ostatniej ławki
poziom twojej bulwersacji rośnie
w końcu zacznij drzeć na niego mordę
MÓGŁBYŚ SIĘ W KOŃCU ZAMKNĄĆ? NIEKTÓRZY CHCĄ SIĘ