#danielmagical W tej chwili ban dla Tucznika i usnięcie kanału 300k ,to coś czego oczekuje i pewnie nie tylko ja. Tucznik ma teraz kompletna wyjebke w streamy i w swoich widzów. Zlicza tylko donejty wykazując bardzo niski stopien zainteresowania tym wszystkim co się dzieje. Dodajmy do tego jeszcze ciągłe pogłębiające się patologiczne oszustwo, obłuda, kłamstwa. Jeszcze wczoraj obsranie przed tysiącami ludzi i nie porozmawianie z człowiekiem ,którego dzień wcześniej wyzywał i najeżdżał na jego dziewczyne. Honoru brak, coś jak Kinga z R. Wyjścia sa takie, że albo ban i niech leci do roboty ,albo inna platforma mniejsza i tam niech sie stara, może DTube nwm...
A wy co? Będziecie płakać jak go zbanują? Nawet mi was nie żal (⌐͡■͜ʖ͡■)(⌐͡■͜ʖ͡■) #patostreamy
@ZazdrosnyPozer: oglądam to tylko dla gohy. brakuje mi czasów kiedy Małysz z Arsenem siedzieli sami, gdzie ten pierwszy siedział osrany gdy widzowie wysyłali donejty podjudzające Arsena (╯︵╰,) ale te czasy już nie wrócą
@M_J_Pazdzioch Mam podobnie. Nikt nie oglądałby Tucznika ,tylko dla jego osoby. Nie ma nic do zaoferowania, jest bezbarwna postacią. Ja oglądam w sumie od samego początku ,raz często raz rzadko... róznie. Zawsze ciekawiła mnie ta patologia i odgłosy godowe Gohy z drugiego pokoju :p
@BLuEsKuLL Pozwoli Pan ,że tego nie skomentuje. Od dziś Pana prawidłowym tagiem ,który prosze zaobserwować i tylko tam się udzielać, jest tag: #drawsko #drawskopomorskie Wygina Pan (⌐͡■͜ʖ͡■)
@ZazdrosnyPozer: kim ty jesteś? Co osiągnąłeś w życiu? Żeby komuś złe życzyć? Nikt nie zmusza ludzi do oglądania jego, ich wybór nie podoba ci się nie oglądaj.
A wy co? Będziecie płakać jak go zbanują? Nawet mi was nie żal (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora