Wpis z mikrobloga

@cuwokotustelliteop: Testowałem. Z reguły takie mody fajnie wyglądają na filmach vel pic rel. Jak sam to odpalisz i o ile wyciągniesz stałe 60 fpsów to i tak nie będzie to robić takiego wrażenia. Pewnie dlatego też tyle w tym filmie cięć.
Fr33 - @cuwokotustelliteop: Testowałem. Z reguły takie mody fajnie wyglądają na filma...
  • Odpowiedz
@Fr33: Też wyszukałem, że nie można fabuły przejść czy wykonywać interakcji z rzeczami, o c--j rozbić takie mody, ludzie się jarają modami na PC a tak na prawdę to mało które z nich są w jakikolwiek sposób użyteczne, chyba jedyny mod ktory został dopracowany to przeportowanie Half Life'a 1 na silnik dwójki.
  • Odpowiedz
@cuwokotustelliteop: Tutaj zasadniczo chodziło o stworzenie grafiki bardziej przypominającej naszych czasów. GTA IV wyszło ponad 10 lat temu. Nie zmienia to faktu że nawet tekstury 8K nie za bardzo pomogą dopóki cieniowanie i odbicia światła są jakie są. Nvidia już pracuje nad wskrzeszeniem "ray tracingu" także być już za niedługo doczekamy się fotorealistycznej grafiki tanim kosztem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do fajnych modów do 4
Fr33 - @cuwokotustelliteop: Tutaj zasadniczo chodziło o stworzenie grafiki bardziej p...
  • Odpowiedz