Wpis z mikrobloga

Wiem, że nie wrzucam w "prime-time" ale już nie mogą leżeć dłużej na dysku ;) @kiedys-bylem-mlodszy: - dzięki za spotkanie!
Audi RS3 Sedan
Autko znane z wczorajszego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/31672065/chwalesie-pokazauto-audi-carboners-chwale-sie-przy/
Od siebie dodam, że jest to pierwsze auto od czasu przejażdżki Lexusem IS-F które zrobiło na mnie takie wrażenie.
Starty z Launch Control to iście nieziemskie doznania, ciężko oderwać głowę od zagłówka przy 1. i 2. biegu.

Po większe rozmiary fotek tego małego szatana zapraszam na Flickra już dzisiaj, a główny post na FB jutro rano :)
#gsautorsko - moje foto motoryzacyjne i nie tylko
FB Flickr
#samochody #motoryzacja #audi #audiboners #carboners #mojezdjecie
Pobierz elvisiako - Wiem, że nie wrzucam w "prime-time" ale już nie mogą leżeć dłużej na dysk...
źródło: comment_JNZfiZWDWumUptOxppV09LFrSa41LgWT.jpg
  • 48
@WypadlemZKajaka: 10 letniego ? xD ciułam xD ziomus nic o mnie nie wiesz a głupoty piszesz. Nie mam jednego samochodu. ST ma być kolejnym. RS’a mógłbym kupić za gotówkę już po pół roku zbierania ale mam inne priorytety. Zreszta beka z Ciebie i tych pozostałych co się podniecają bo ktoś wziął leasing. Tez wypożyczę sobie lambo i wrzucę na wykop żebyś miał do czego walić xD
@WypadlemZKajaka: jak dla Ciebie MK3 ma 10 lat to nie mam pytań xD to pierwsze. Drugie to ze ktoś chce wydać określona kwotę nie oznacza ze go nie stać a po prostu tyle chce wydać. Po trzecie wrzucalem tu kiedyś fotkę wypłaty to dupy niektórym popękały i na pw pisali co i jak trzeba robić żeby tyle dostać. Akurat zbliża się termin następnej wypłaty to Cj specjalnie wrzucę ile tym razem
@Shmit: Wiesz czym sie różni auto w leasing od zakupy za gotowke? Tylko ogarniczeni umyslowo biznesmeni blokuja sobie gotówkę przy leasingu typu 101/102% jak to teraz jest. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Leasing trzeba splacic i nie dostanie go każdy. Wiesz komu bank daje kredyt/leasing? Tym co go na niego stac. ( ͡° ͜ʖ ͡°) I pamietaj. Jak mowili w serialu Gracze: Wzzystko co
@Dorth: GOŚCIU poczytaj sobie poprzedni wpis jak się podniecali jakie to OP ma auto xD nie neguje ze leasing się nie opłaca ale wytrzymać nie mogę ze śmiechu z jarania się nie swoim autem i pomazywaniu światu czym się nie jeździ kiedy to tylko wypożyczone.
@Shmit: Po co sie prujesz o ten leasing to nie wiem. Przeciez to oczywiste ze fura jest jego. Stac go na nią, cieszy się. To, ze wybral forme finansowania, ktora jest o kilkanascie % tansza od gotówki to przeciez nic zlego. Takie sa zasady podatkowe i nikt majacy firme nie kupi drogiego auta za gotowke. Zrozum to wreszcie i zluzuj pośladki z tym leasigiem. Kiedys jak bedziez miec wlasna firme i
@Godziu73: Skoro wie, że leasing jest tańszy to dlaczego sie pruje ze gosc tego nie kupil za gotowke? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jemu sie wydaje, ze jak ktos kupuje Focus za 50tys. to jest wiekszy kozak niz leasing RS3. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Shmit: Ma bo przeciez caly czas powtarzasz, ze to nie jego auto tylko wynajmowane, tylko w leasingu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko gotowka inaczej to sciema. ( ͡º ͜ʖ͡º) To spojrz na otomoto i zobacz ile tych leasing odstapie jest. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Godziu73 Gosc caly czas mowi, ze to sciema bo nie za gotówkę to trzeba
@Shmit: Jakie wynajete gosciu? To tylko inna forma finansowania konieczna ze wgledu na nasze prawo podatkowe! Mylisz leasing z wynajmem! (ʘʘ) Poza tym trzeba leasingodawcy udownic, ze Cie na auto stac a to juz o czyms swiadczy. ;)

Tylko etat, tylko praca fizyczna reszta to sciema. XD Podobne herezje jak to co piszesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)