Aktywne Wpisy
TheKa +2
Jaka książka albo film wywarły na Tobie największe wrażenie?
Milo900 +1
11 luty, mam zrobione 18k kroków, to daje ok 1700 krokow dziennie.
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie
Niby czlowiek cos wiecej sie rusza niz wczesniej a waga nadal w gore.
J---c, czekam na pizze z mojej ulubionej pizzerni nocnej. Nigdzie nie ruszam sie z chalupy do konca tygodnia
#dieta nie dziala #chudnijzwykopem to scam #pizza #jedzenie

Najwiecej plusów zbierają ludzie, co potępiają latanie samolotem z małymi dziećmi. Wy jesteście normalni? Mam 4 letnia córkę i praktycznie co 2-3 miesiące lecę gdzie na wakacje z nią i to praktycznie odkąd skończyła rok. Co z tego ze ona nic z tego nie zapamięta? Ja będę pamiętał! Po to pracuje, żeby później mógł spędzić czas z rodzina na wakacjach. Gratuluje wam dzieciństwa, pewnej was rodzice podrzucali do dziadków i wyjeżdżali sami na wakacje.
W dupie mam ze moje dziecko może komuś przeszkadzać w samolocie, to jest jednak transport publiczny i należy się z tym liczyć.
Ja np. Bym nie chciał żeby n------e grupy sebixow nie latały ze mną samolotem i nie darły ryja.
Córka przez to jest bardziej ogarnięta, ze lata po świecie i ma szersze spojrzenie na świat. Jak spotyka czarne czy żółte dzieci na wakacjach to się z nimi bawi, a nie patrzy jak na małpy w zoo, jest to dla niej naturalne.
Ps. Są hotele wyłącznie dla dorosłych, ale widzę ze jednak większość z wykopków nie ma skończonych 18 lat wiec musza się męczyć z bobasami razem na wyjeździe
Pozdrawiam wszystkich, którzy podróżują z dziećmi
#zalesie #wakacje #samoloty
Ponadto dla dzieciarni powinny być osobne strefy, tam jak bagaż czy coś.
@thestructor: Jak będę jechał/leciał z Twoim gówniakiem które drze ryja przez całą podróż to zastosuje protip z tego filmiku ( ͡° ͜ʖ ͡°)