Aktywne Wpisy

mk321 +5

Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#

Po drugie, jak silnym można stać się będąc na deficycie kalorycznym shodząc od 90kg do 83kg? Może głupie pytanie może mądre nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #silownia
Zależy
@limpak: Prędzej bym tak powiedział gdyby osobie zależało na sylwetce a nie na sile.
@t_Bx: Na to pytanie nie ma odpowiedzi, jak jesteś początkującym/średnio zaawnasowanym to może budować siłę, redukując, ale jak dojdziesz do znaczących ciężarów to redukcja = ogromne spadki.