Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@epi: ale wstał na chwilę bo nawet one drive mi kilkanaście plików zdążył wrzucic na chmurę, dziwne za prawdę powiadam
  • Odpowiedz
@haxxx: k---a przypomniałeś mi że muszę w końcu kupić dodatkowy dysk na backup.... bo jak mi obecny strzeli to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• Odpowiedz
via Android
  • 1
@myszka_szara: pod ubuntu live nie widział ssd tylko drugi hdd, ja już załamany po stokroć i nagle ruszył więc szybko na dysk zewnętrzny zagrałem najbardziej wrażliwe dane i znów padł.
Nagrywam właśnie win10 na usb i spróbuję jakimś narzędziem może do naprawy dysku bo on jeszcze żyje

@soltysek: zawsze żem się k---a śmiał że ludzie dzielą się na tych co robią kopie zapasowe i tych co dopiero będą
  • Odpowiedz
@haxxx: to jest mało śmieszne, kilkaset złotych na nowy dysk to nie jest mało, ale nie wycenisz tych wszystkich zdjęć filmów, zbieranych już pewnie z 15 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@soltysek: ewentualnie nagrywarka blue ray i backup w taki sposób a dane firmowe jak u mnie, pliki pdf arkuszy biurowych do chmury bo inaczej jak się z----e to kaplica
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@epi: cieszę się że macie z kogo nie brać przykładu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Najgorsze jest to że ten dysk nie dawał żadnych objawów. Sru i koniec. A u Różowej na laptopie codziennie z 2 razy blue screen i ciągle działa
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@soltysek: to samo mi powiedział kolega co mu to zawiozłem że z hdd by jeszcze coś tam się dało odzyskać jak ssd padnie to elo cześć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz