@daniel-zwierzynski wiedz tłusty knurze, że to tylko kwestia czasu, kiedy youtube weźmie się za twoje grube dupsko :> także standardowo, łapka w dół dla oszusta i kłamcy i każdorazowe zgłaszanie twoich patologicznych transmisji. Już niedługo obłudniku, bądź cierpliwy :) #danielmagical #patostreamy
@kungen: rzeczywiście co do multikonta pewny być nie mogę, jednak, jeśli piszesz "bycie na wykopie" to sugeruje też branie udziału. Gdybyś napisał "obserwuję wykop" to inna sprawa. Ale OK, tutaj się nie kłócę, moderacja sprawdzi.
@korzenna śmiało, niech sprawdzają. Zanim się kogoś o coś oskarża, to warto być pewnym swoich słów, bo obłudy i kłamstwa nie znoszę, stąd mój stosunek do tucznika
@mamrotekk haha, niestety nie mam z tym człowiekiem nic wspólnego, także muszę ciebie zmartwić, ale nigdy do niego nie zadzownie :> a co do zgłaszania komentarzy do moderacji, to jedyna forma walki jaką obecnie posiadam z waszym ograniczeniem umysłowym. Także niestety dziewczynko, nic mnie nie piecze, ale podejrzewam, że u ciebie jest istny gejzer :>
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora