Wpis z mikrobloga

Jak myślicie, za parę lat ludzie nadal będą oglądać strimy Magicala? Dla mnie nie ma w nich nic podniecającego i wydaje mi się, że za jakiś czas ludziom się to znudzi. Prawda jest taka, że na co drugiej polskiej melinie są dużo lepsze dymy, a mimo to Magical odniósł sukces, bo jest prekursorem w tym biznesie - jako pierwszy w Polsce odpalił strim z meliny z prawdziwego zdarzenia, dlatego budzi zainteresowanie, ale bardzo prawdopodobne, że za jakiś czas jego widownia spadnie do 1 max 2k, bo najzwyczajniej ludziom się to przeje. Zgodzicie się ze mną?

#danielmagical #patostreamy
P.....o - Jak myślicie, za parę lat ludzie nadal będą oglądać strimy Magicala? Dla mn...

źródło: comment_EAezqgdn45Oi2ob9ibLmepf7iv7ReCft.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pamposz: Dobra, jak chcesz, możemy się założyć o to w jakiej sytuacji Magical będzie w 2020 roku. Czy nadal będzie się piął na czubek drabiny, czy może będzie na dnie jak Rafatus dzisiaj []
  • Odpowiedz
@pamposz: To jest wiadome. Żaden patostrimer nie ma podjazdu do Magicala i raczej nigdy nikt go nie zdoła przebić. Po prostu wydaje mi się, że w okolicach 2020 roku Magical zacznie się kończyć, bo dorosłej części widowni zacznie się to nudzić, a wśród dzieciaczków zapanuje moda na coś innego. ()
  • Odpowiedz