Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Komentarz usunięty przez autora
@shitty_support totalne bezczelstwo :/ a wtracanie sie w to, jak sie ubierzesz to juz kosmos :/
Ja j---e... no bo z calej fury prezentow za dobre kilka kafli sie wcale nie ucieszy, bo nie znajdzie smartfona, ktorego jej kupia zaraz w poniedzialek za hajs z kopert? No i
@rower12: A skąd info, że chce zrezygnować z prezentu? Nie chce po prostu kupować telefonu i ma do tego święte prawo. Co to za moda na rozpieszczanie dziecka, które i tak jest wystarczająco rozpieszczone? Nie chodzi o to, aby zamknąć je w kamieniołomach i kazać zarobić na wymarzony sprzęt, tylko o to, że jeśli OPka nie chce,
@shitty_support: to jest rodzina z tobą, czy obcy?
w ogóle co k---a