Aktywne Wpisy
krucjan +199
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób
EmDeCe +481
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
(w następnym komentarzu fotka z talerza)
#gotujzwykopem
Pp drugie na górę daj mozarellę a nie parmezan bo parmezan twirzy potem taką suchą warstwę :(
Komentarz usunięty przez autora
Płaty makaronu powinny być całe zalane sosem. Przecież tam na brzegach to musi być takie twarde że szok. Weź następnym razem głębokie naczynie.
Keczupu nawet nie skomentuję.
Polecam się na przyszłość.
ja widziałem. Dostałem takową w całkiem dobrej knajpce w Rzymie i jeszcze raz w Mediolanie. Wcale nie jest to taka profanacja, jak niektórym się wydaje...
Niepokoi mnie hasło "tylko 4 warstwy makaronu". Rozumiem, że w Polsce przyjęło się, że dania w których mięsa jest dużo więcej niż ziemniaków - wygląda na bogato. Albo do sałatki greckiej wrzuca się 3x więcej fety, bo to jest najbardziej ceniony składnik. Ale zaprawdę powiadam Ci: nie o to tu chodzi.
Pooglądaj sobie jak przygotowują dania włoscy kucharze. Podstawowa pizza?