Aktywne Wpisy

kinkykylie +16
Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD
Bethesda z
Bethesda z
źródło: 1000001695
Pobierz
donfallo +156

Jeżeli ktoś tak jak my nie ma pomysłu na majówkę, a chciałby porobić coś w towarzystwie to zapraszamy.
Dziś proszę o #zebroplusy osoby niezainteresowane tematem, dzięki temu zwiększy się szansa zobaczenia tematu przez większą ilość osób.
Udało mi się wstępnie zgadać parę osób na 1maja, wszystkim najbardziej leży spokojne pogranie sobie w planszówki.
Najprawdopodobniej spotkamy się w Gliwicach. Trzeba jeszcze uzgodnić czy robimy coś poza planszówkami.
Tydzień jest długi, jak komuś pasuje w inny dzień albo ma problem z transportem to można się jakoś dogadać.
Wydaje mi się, że można umówić się na różne formy spędzania czasu: od siedzenia i gadania do robienia czegoś aktywnie.
Zawsze lepiej w towarzystwie niż samemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#slask #gliwice #rybnik #katowice #raciborz #wodzislawslaski #jastrzebiezdroj #bielskobiala #planszowki #spotkaniazplanszowkami
Poza tym można inne rzeczy porobić na powietrzu, wystarczą chęci.
Planszówki na ten moment są planowane na wtorek. Jak masz chęć wybrać się w któryś dzień na rower to proponuj (ja jestem chętny).
@mac3: jeszcze nie uzgodnione, fajnie by było gdyby jeszcze się pojawili chętni. Wtedy można się upewnić czy wszystkim pasują Gliwice i
Ja osobiście mam trochę planszówek, jest z czego wybrać.
Szkoda że 1 maja jest mecz, na pewno na mecz będę się zwijał ale wcześniej mogę być, musiałbym zobaczyć co i jak.
Macie już miejscówkę jakąś?
Sabotazysta, wsiąść do pociągu Europa i USA (ale nie wiem czy w USA mam jeszcze koszulki), carcassonez dodatkami, munchkin i much kin zombie z dodatkami, 7 cudów świata...
Tajemnicze domostwo, to może być ciekawy tytuł na wielu graczy, gra escape room o tytule Unlock (ja nie pogram bo znam już scenariusze ale mogę być narratorem
Mi tam koc jak najbardziej odpowiada, zaraz napiszę do reszty.
W 6 to już by było spoko pograć. Tylko ja Gliwic nie znam tak dobrze więc nie wiem czy jest tam jakiś kawałek trawnika nie zasranego przez psy ( ಠ_ಠ)
Wsiąść do pociągu znam - w to łatwo byłoby resztę nauczyć. 7 cudów musiałbym sobie przypomnieć. Mam taką grę Catan, niestety
Ja Gliwice, Zatorze. Na Zatorzu jest park a w nim Polanka w środku lasu, mało wieje, nie obsrane (aż tak bardzo)
No uzbierała się kolekcja, takie postanowienie. Wydałem tyle co na konsole ale zapas gier jaki mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobnie wezmę kumpla ze sobą ale to zależy czy będzie chciał :)
Co do miejsca - ostatnio Chrobrego widziałem całkiem ładnie zadbany
Co do czasu u mnie - raczej popołudnie, ale też nie za długo (środa - praca :( )
No ale ja Gliwice, on Gliwice, i Wy Gliwice to trochę bez sensu xD
@Dzyszla: gry się ogarnie, tym się nie martw