Aktywne Wpisy
mickpl +696
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Cosipi +203
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Kadra była znacznie redukowana pod względem finansowym stąd śmieszne kontraktu np. Carlitosa ( 8 tys euro jeśli dobrze pamiętam), a teraz nie ma kasy na kontrakt Lloncha a Cywce oferuje się mniejszą pensję/
Sponsor na koszulki też się pojawił.
A dalej sytuacja nie wygląda zbyt różowo, pomimo słów zarządu, że wszystko jest super.
Chociaż samo uszczuplenie kadry jest dobrym pomysłem. Też jestem takiego zdania jak trener Carillo co mówił coś w stylu, że wolałby 18 czy tam 20 piłkarzy i resztę uzupełniać juniorami.
Kadra obecnie ma około 27 piłkarzy nie juniorów. Co jest nie tylko nieopłacalne ekonomicznie, ale powstają kwasy w zespole bo duża osób nie będzie grało
#wislakrakow
Komentarz usunięty przez autora
Druga rzecz to kasa za Brleka do dzisiaj cala nie wplynela zgadza sie ?
Kadra bedzie mocno uszczuplona. I bedzie mocny nacisk na mlodych polakow pewnie. No i zastanawiajace jest co ten nasz nowy wlasciciel planuje. Bo tu moze o te zaplecze juniorow chodzi.
Ogolnie mysle ze tak jak Ja inni kibice rowniez czują, że jest źle
@KredaFreda: nie będzie czegoś takiego jak nowy właściciel. Nie będzie nim Bragiel. On kupuje tylko małą część
Ja od dłuższego czasu nie biorę jego opinii na poważnie.
Też mam wrażenie, że długi wcale nie maleją. Trochę kasy z transferów wpłynęło, a bieda jeszcze większa.