Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Dzisiejszy post sponsoruje @winterfresz . Mam nadzieję że Ci się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do zgłoszenia
Na ten post nie planuję robić nowych zgłoszeń, bo chcę trochę wyczerpać pulę. Ale mam trochę spraw oranizacyjnych.
Po pierwsze - jak byście woleli rozwiązać następne etapy? (ankieta w poście)
1. Kto z poprzednich się zgłasza, daje znać w kom że chce przejść do następnej tury
2. Poprzednie zdjęcia od razu wchodzą do nowego konkursu
3. Zgłoszenia całkowicie od 0 (to zwiększa szansę na wybranie, bo liczba zdjęć nie będzie rosła w nieskończoność)
Po drugie. Nie chcę was zaspamować, dlatego proszę plusować pierwszy komentarz do wołania. Można też obserwować #xhxhxrysuje
#pokazmorde #tworczoscwlasna #digitalpainting #rysujzwykopem #grafikakomputerowa #codziennydavidbowie xD
Jak mają wyglądać następne tury?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora