Wpis z mikrobloga

@Witajcie: Dobra robota SIEP. Dawać na twarz jakąś laskę z insta, bo popularna, więc trochę jej widowni spłynie na PS4. Fajny obrali model promowania marki, ale ja się tam nie znam. Może osoba która wstawia emotki - bez namysłu, aby były -, zapomina o poprawnej pisowni, i jeszcze udaje, że tak się gra (tak, w takiej odległości) - może jest teraz modne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@top_czipsy Nie rozumiem jak się ktoś jeszcze może jarać grającą dziewczyną. Pamiętam jeszcze parę lat temu, w mmorpg to był szał i niedowierzanie, gdy ktoś się ujawniał, bo jak to tak, ale teraz? xD Do jakiej gry bym nie weszła, to dziewczyn jest od cholery, w niektórych stanowią nawet połowę społeczności. Z singlami tak samo, to już inne czasy, ale zdjęcia na insta i stereotypy, jakby to był ewenement na skalę
  • Odpowiedz
@top_czipsy: przecież wiadomo że ja posadzili w ramach jakiejś promocji xD. Ale nałogowi gracze to takie przegrywy że będąc laska niewiele się trzeba starac żeby zaskarbić ich uwielbienie, a przy tym sponsoring od firm xD
  • Odpowiedz
Ja chcę czasy 2010 wstecz, nie bylo wtedy tyle s----------a

@Kapa3991: no nie wiem, polityczne przepychanki w Rzymie, wygnanie Owidiusza, krwawe tłumienie powstania w Panonii
ja już chyba wolę 2018, chociaż internet mamy
  • Odpowiedz