Aktywne Wpisy
jestemtakizmeczony +668
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz
Mododzyglizda +160
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_g12NToJ4FHmEcs1XKPeeqk3hJFATrjNE.jpg
Pobierz@wooojtassss: nie ważne ile masz kasy, gdyby to była prawda to Segwit2x udałby się.
@Manymouse: ten wskaźnik nic nie mówi, im więcej powstanie nowych tym więcej spadnie.
To nie będzie trwało wiecznie, masa siana jest w nic niewartych projektach. W końcu inwestorzy powiedzą sprawdzam i pozbędą się szajsu które naprawdę nic nie jest warte i masowo będą padać.
Najebcie kolejny tysiąc shitów i cieszcie się że dominacja bitcoina spadła do 30% ;) tak bardzo miarodajne
@cyberpunkbtc: ja nawet wiem gdzie ci inwestorzy będą uciekać, kiedyś byłem jednym z nich.
@pawlo74: Nie no, jeszcze ludzie muszą wpakować w tę nową kryptowalutę pieniądze, inaczej nic się nie zmieni.
Skoro długo utrzymuje się trend spadkowy to istnieje duża szansa, że kiedyś zostanie przegoniony przez shity.
@mlodadama: Idź z tym syfem
@fervi: Każdy ogarnięty człowiek, który troszczy się o swoje pieniądze może ocenić czy ten jeden człowiek stojący za danym coinem jest debilem bądź nie i czy warto mu zaufać. Bitcoin nie należy teoretycznie do nikogo, więc jest bardziej ryzykowny, bo jego cenę dyktuje społeczeństwo, no chyba że bot willy, ale wtedy