Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +508
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +242
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7305309244 (w aukcji zobaczysz więcej zdjęć, dane techniczne).
Doceńcie talent (jeśli nie talent to pracę, spędził nad nim kilkadziesiąt godzin) taty i dajcie + żeby jak najwięcej osób zobaczyło post.
Zysk ze sprzedaży zostanie zainwestowany w bardziej profesjonalne narzędzia do rzeźbienia (porządne dłuta, może piła carvingowa).
___
Na wykopie jestem od dawna, ale założyłem nowe konto, które przekaże tacie. Za moją namową zaczął przeglądać wykop i czasami trafi na interesujący artykuł ;) Jeszcze nie mirkuje, ale kto wie...
#nosaczsundajski #nosacz
Zdjęcie:
Komentarz usunięty przez autora
Pokaż mi wilka który
Jeśli tata nie zrezygnuje to Ci podeślę kolejne dzieła w przyszłości, mam nadzieję, że wtedy stwierdzisz że dobrze, że nie odpuścił.
Mi jako laikowi te rzeźby się podobają, wiadomo, że są uproszczone, anatomii może i nie ma za bardzo, ale jakieś proporcje na tyle
Zakładaj tag i targetuj nietypowych kupców. Rzeźby memy, rzeźby tematyczne z grami, samochodami, serialami! Wołaj jak będziesz miał tag.
@DrewnianeHobby: Zawołaj jak założysz aukcję z kolejną wersją :P
Temat rzeźby ściśle związany z grupą, która jest odbiorcą (wypok i hehe memeski) - jest
Naciągając nieco można zobaczyć koło, jakie zatoczyły tego typu dzieła - od wiary i religii do postaci małpy wyśmiewającej w niskiej jakości obrazkach przywary narodowe. Od odbiorców znajdowanych w najwęższym kręgu znajomych i rodziny do tysięcy anonów