Aktywne Wpisy

balatka +83
źródło: 1000012074
Pobierz
pyszniarz +28
Dlaczego jest taki hejt na sct w #krakow skoro #warszawa już 2 lata temu wprowadziła sct i to duuuuużżżżooo bardziej restrykcyjnie?
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A mój avek narysowała mi koleżanka(taka której nigdy nie będziesz miał przegrywie)
A nie jakieś pedalskie bajki co ty oglądasz
@Sasaki_Kojiro XD
źródło: comment_4UQbKCZLlHSvVhIQkMWlCS7wVQcmpPPy.jpg
Pobierz@Mnichuy: @Siotson: Ej, ale on sam to wrzucił na instagrama...
@Bury_Zenek: mogę prosić o link do instagrama, gdzie wrzucił obrazek z takim podpisem?
W każdym razie uznałem to za wielce prawdopodobne, tym bardziej, że dopóki jeszcze śledziłem Korwina w mediach społecznościowych to bardzo często wrzucał memy ze sobą, czy jakieś inne memy.
A nawet sam osobiście
Przyznałem się do błędu, to źle?
@Bury_Zenek: no właśnie nie miałeś. Zobaczyłeś obrazek z Korwinem i podpisem -> na podstawie tego, że wrzuca czasem śmieszne obrazki wywnioskowałeś, że i ten wrzucił. Przecież to bez sensu, bo to, że ja ktoś wrzuca obrazek A w ogóle nie implikuje, że wrzuca obrazek B.
@Bury_Zenek: w sumie to i tak lepiej niż przeciętny wykopek. To się