Aktywne Wpisy
Anacron +342
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Kravchenko +5
Haha oszalałem :D ale może będzie atencja ( ͡º ͜ʖ͡º)
a więc...
Stworzę dowolną aplikację jaką chcecie(najlepiej mobilną na telefon :D )
W komentarzu piszesz propozycję apki lub dajesz plusa, inni też jeśli chcą, ja na te plusy paczę i się nimi jaram ( ͡€ ͜ʖ ͡€), a jutro o 23:00 wybiorę jedną z najbardziej plusowanych opcji i TWORZĘ APLIKACJĘ DLA WAS, nie jakaś Latarkę, tylko zajebi**a appke(。◕‿‿◕。) (kombajn to pewnie nie będzie;p ale jakaś średnio zaawansowa... no będzie super, no! :D)
Ty klikasz w fajną apkę, a ja Ciesze się z atencji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Deal meal. Każdy zadowolony.
#rozdajo #atencja #zadarmo #naukaprogramowania #programujzwykopem #android #programowanie #januszeprogramowania
Appka do znajdywania wolnych miejsc parkingowych xd
ale rozdajo xD o gurwa pomysły sie wyczerpały? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Trochę komplikated chyba by to było...
Albo coś jak IPTV dla Enigmy2 - prosty interfejs jak tam + możliwość