Aktywne Wpisy
kamz_4con +195
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Zoyav +68
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pierwszy telefon: matka dzwoni, że z psem się coś dzieje i strasznie skamle, nie chce pić ani jeść. Mówię jej, że to już chyba "ta pora" i niech dzwoni do weta jak najszybciej. Ma zadzwonić gdy już będzie "po wszystkim". Wszystko na spokojnie mówię szlochającej starszej, co i jak ma zrobić. Zero emocji
Drugi telefon: matka dzwoni, że już po wszystkim. Weterynarz zbadała psiaka i stwierdziła, że to już stan agonalny. Matka się od razu zgodziła na uśpienie, pogłaskała łapserdaka po łebku i wyszła z salki operacyjnej, żeby nie patrzeć. W czasie gdy mi wszystko to relacjonowała przez telefon milczę. Kiedy pyta czy wciąż tam jestem, wybucham szlochem i nie jestem w stanie wydać z siebie żadnego słowa prócz upośledzonych odgłosów "aaaoeee" "yyyyaa". Tym razem w jej głosie 0 emocji, relacjonuje po prostu co się wydarzyło. Ja #!$%@?ę
Trzeci telefon: już oboje na spokojnie. Rozmawiamy o tym co się stało, schodzimy na inne tematy, żeby się nie triggerować. W końcu wracamy na temat główny i w tym samym momencie wybuchamy rykiem. Kończymy rozmowę, żeby się wzajemnie nie nakręcać.
Żegnaj wredny kundlu. 17 lat razem to całkiem sporo. Mam nadzieję, że w pieskim niebie jest porządny dzienny przydział na parówki i #!$%@?ące piszczące gumowe zabawki. Będzie mi ciebie brakowało.
Trzymaj się Mirku.
#!$%@? kopiesz dół, rozmawiasz z siostrą, która myśli że ją wkręcacie, ja #!$%@?...
Ja się cieszę że miałem tag #darek i poza zdjęciami mam jakieś opisy co robiliśmy...
Komentarz usunięty przez moderatora