Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty Tak z ciekawości - proszę o wpisywanie prawdy. Wszyscy jesteśmy ciekawi ile osób z Mirko będzie na proteście. Mnie np nie będzie. Trochę szkoda że to w godzinach pracy w dzień powszedni. Lepiej było by taki protest zorganizować w sobotę.

Czy będziesz na proteście pod parlamentem o 13:00 20 kwietnia 2018r.

• Tak będę na 100 % na proteście 8.6% (6)
  • Nie nie będzie mnie na proteście 91.4% (64)

Oddanych głosów: 70

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amelcio: Jaki sens protestu w sobotę jak w MF nikt nie pracuje. Piątek 13.00 to data nie bez powodu, będzie tam wtedy najwiekszy ruch, pewnie jakaś tv się zainteresuje. Mnie niestety nie będzie a bardzo chciałem tam być. Mam nadzieję na jakiegoś streama.
  • Odpowiedz
@m00n: no ja się obawiam że tam się pojawi góra 30 osób. A to by skompromitowało całą akcję. Lepiej wówczas już było by nie wychodzić. No mam nadzieję że będzie sporo osób. Np 5000 osób. Jak widać narazie z głosowania to zdecydowanie przeważa liczba osób które tam się nie pojawią.
  • Odpowiedz
@Amelcio: Będzie dużo osób. Z tego co wiem z kilku niezależnych miejsc w sieci. Ludzie też nie chcą się tym chwalić bez potrzeby i to zrozumiałe. Licze, że te 200-300 osób przynajmniej będzie.
  • Odpowiedz
@Amelcio: Mała szansa, ze ktoś to w tv podłapie, chyba że w TVN jakimś ale tylko po to że protest i że anty-pis. Ja tam chciałem pojechać pogadać po prostu z ludźmi z branży bo samo założenie protestu odnośnie zniesienia pcc do niczego nie prowadzi, jakby to był protest w celu zlikwidowania pojecia kryptowalut jako prawo majątkowe a uznanie za prywatny majątek jak w Niemczech to co innego.
  • Odpowiedz
@m00n: no ktoś może life puści bo w tv bym się nie spodziewał na bieżąco informacji ale może pojawić się zaciekawienie i zaskoczenie mediów tą grupą protestujących
  • Odpowiedz
@Amelcio: ja bym bardzo chętnie poszedł, ale koszty dojazdu przewyższyłyby moje dochody z krypto :D a tak serio no naprawdę daleko mam, z pracy się nie mogę zwolnić bo jeszcze nie załapałem się na pompę, która ustawiłaby mnie do końca życia.
  • Odpowiedz
Mnie np nie będzie. Trochę szkoda że to w godzinach pracy w dzień powszedni.

No mam nadzieję że będzie sporo osób. Np 5000 osób

dobrze by było z 1000 osób.

@Amelcio: Co ty masz za pracę że siedzisz w nosem w telefonie i piszesz posty co chwila na #kryptowaluty?
Przyjdzie 100 osób to będzie już bardzo dużo, z tego co widać ile ludzi obserwuje #kryptowaluti
  • Odpowiedz
@plaisant: mam wolne cały tydzień. Więc nie jestem w pracy. Pisałem że szkoda że w godzinach pracy ten protest w kontekście tego że będzie mało osób a nie tego że ja dzisiaj pracuję
  • Odpowiedz