Wpis z mikrobloga

@losewos ja mam ustawione w opcjach że ma mi się robić w nocy o Elo xd ostatnio kompilowalem openwrt na router i jak tylko doszedłem od kompa to jebnal update XD wszystko poszło się j---ć, ale od tamtego czasu mam włączone te godziny kiedy może i w------e.
  • Odpowiedz
@korni007: Jestem zwolennikiem starego rozwiązania: potrzebuje aktualizacji - aktualizuje, jest i niepotrzebna to niech sobie wisi w windows update, sorry ale system aktualizacji w 10 jest stworzony dla debili
  • Odpowiedz
zamiast wchodzić w szablony administracyjne lepiej wejść w usługi i całkowicie wyłączyć "Windows Update". Wtedy aktualizacje się nie załączą na 100%

@bartosz325: to są bzdury tak jak twój zrzut, to już nie działa i włączą się ponownie same
  • Odpowiedz
@neoandrew: @kwaz1: To nie wiem. U mnie działa nawet opcja bez całkowitego wyłączania i przypomina mi o tym że można pobrać aktualizacje. U babci całkiem wyłączone i działa znakomicie. Ctrl+Shift+Esc>Zakładka Usługi>Otwórz usługi>Windows Update>Tryb Uruchomienia: Wyłączony>Zakładka Odzyskiwanie>Pierwszy Błąd: Nie podejmuj żadnej akcji.
  • Odpowiedz