Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +969
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.6% (235)
- nie 69.4% (534)
Z okazji utworzenia nowy #biznes, a dokładnie marki ciuchów przygotowałem dla Was małe #rozdajo.
Spośród wszystkich plusujących ten post jutro, czyli w niedzielę (15 marca) o godz. 21:00 #mirkorandom wylosuje jedną osobę, która otrzyma koszulkę w dowolnym rozmiarze i kolorze.
Koszulki, które pojawią się już za kilka dni w sprzedaży na naszej stronie internetowej funnyfruits.pl produkowane są w całości w POLSCE. Każdy z elementów składowych, tj. dzianina wykonana ze 100% bawełny wysokiej jakości, haft z którego wykonany jest wesoły owoc oraz żakardowe metki sygnowane logo funnyfruits, są produkowane przez inną POLSKĄ firmę, co w rezultacie daje niepowtarzalny efekt końcowy produktu. Każdy z w/w elementów, a także opakowania, w których będą wysyłane produkty są przyjazne środowisku.
W skrócie funnyfruits to nowa marka, której strategia opierać się będzie na doskonałej jakości, minimalizmie, oryginalnym wzornictwie, przywiązaniu do detali, limitowanych edycjach oraz dbałości o środowisko.
Zachęcam również do odwiedzania naszych kanałów społecznościowych, gdzie pojawią się informacje o premierze. Każde polubienie i follow będzie oczywiście na wagę złota:
Instagram: funnyfruits.clth
Facebook: funnyfruitsclth
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@wiktor123: jak "oryginalne wzornictwo" ma się do "klasycznego t-shirta"? Co oznacza limitowana edycja (10, 100 egz?, gdzie umieszczona jest numeracja) i czym jest ta dbałość o środowisko (odróżniająca, jak mniemam od innych producentów)?
A tak w ogóle, powodzenia.
masz w ogóle jakiś target, czy po prostu generyczny odbiorca ma zapłacić 100zł za T-Shirt z logo na cycku i generyczny krój?
No chyba nie... W czym się objawia
Tshirt
XD
Ralph Lauren wole kupic w TK Maxx w tej cenie xD
@wiktor123: i co z tego? XD
jak mnie to ma niby zachęcić do zakupu? xD
1. 4 koszulki do wyboru - serio? Gdyby chociaż były 4 różne owoce i każdy w 4 kolorarch to już by to lepiej wyglądało. Kolory mi się nie podobają, ale widzę jakąś inspirację klimatami GTA Vice City no i to kwestia gustu.
2. Bardzo słabe zdjęcia - pogniecione koszulki, bez modela, bez żadnego kontekstu. Jeżeli z klimatem miałem rację w poprzednim punkcie, to można by
@MaybeTomorrow: pomyśl o ile więcej musiałby wyłożyć żeby mieć 4 różne owoce, a każdy z nich 4 różne kolory. Co prawda wg mnie ten arbuzik to nieporozumienie, ale policz sobie o czym piszesz.