Wpis z mikrobloga

Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na jakąś dziewczynkę, w trakcie którego bardzo przeklina i oblewa ją nieznaną cieczą niczym islamski bojówkarz kwasem.

Tak, ci chorzy ludzie potrzebują zdecydowanie więcej praw i pieszczenia się z nimi w przestrzeni publicznej.

Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?

#patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #rafalala #rakcontent #bekaztransa XD
L.....i - Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na ...

źródło: comment_6s3Ewp6tdUpoAnzD0lRPcTzgDj0vO16O.jpg

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lawrence_z_Arabii: Czy takie zachowanie nie podpada pod naruszenie nietykalności osobistej? Dodatkowo upublicznienie wizerunku dziewczynek bez ich zgody... Tego gościa rzebierającego się za kobietę po takich akcjach sąd powinien skierować na badanie psychiatryczne i jeśli zajdzie taka potrzeba zamknąć w zakładzie. Zachodzi podejrzenie że stanowi zagrożenie dla otoczenia.

art. 217 Kodeksu karnego. Zgodnie z § 1 tego artykułu: kto uderza człowieka lub w inny sposób narusza jego nietykalność cielesną, podlega grzywnie,
  • Odpowiedz
Przecież nie każdy homoseksualista popiera działania bojówek LGBT, ale co ja ci tam będę tłumaczył

@Lawrence_z_Arabii: ale mimo to wrzucasz wszystkich do jednego worka, bo piszesz pogardliwie, że te osoby nie powinny mieć praw o które walczą.

Najbardziej cierpią na wizerunku homo-, biseksualisci, którzy g---o mają do czynienia z "Rafalalami". Ty zaś taki stereotyp podsycasz. Powinieneś się skupić na piętnowaniu Rafalali, a nie calej spolecznosci lgbt.
  • Odpowiedz
ja mu w biustonosz nie zaglądałem, a z twarzy wygląda jak paskudny facet, za to wiem, że instrumentarium po którym zwyczajowo określa się płeć, akurat sobie zostawił.

@Lawrence_z_Arabii: ten chory psychicznie obrzydliwy frustrat nieudolnie przerobiony na kobietę ma jakieś zaburzenia hormonalne stąd ta agresja. jego się powinno leczyć bo jest niebezpieczny dla otoczenia co udowodnił już dawno atakiem na posła w studiu telewizyjnym i pobiciem jakiegoś losowego przechodnia na ulicy
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: ale ty jesteś typie p------y XD typek oblał dziewczynkę kawą w celu upokorzenia jej przed ogromna publika, ale Ty porównując to do oblewania kwasem przez islamistów spowodowałes ze nie współczuje tej nastolatce tylko Tobie biedy umysłowej XD. Wsadzasz wszystkich do jednego worka, chore jednostki są w każdej grupie społecznej, jedną z nich jest rafalala, drugą Ty debilu xD
  • Odpowiedz