Wpis z mikrobloga

Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na jakąś dziewczynkę, w trakcie którego bardzo przeklina i oblewa ją nieznaną cieczą niczym islamski bojówkarz kwasem.

Tak, ci chorzy ludzie potrzebują zdecydowanie więcej praw i pieszczenia się z nimi w przestrzeni publicznej.

Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?

#patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #rafalala #rakcontent #bekaztransa XD
L.....i - Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na ...

źródło: comment_6s3Ewp6tdUpoAnzD0lRPcTzgDj0vO16O.jpg

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Semargl: gdyby ten cwel Rafał miał pod ręką kwas to pewnie też nie zawahał by się go użyć. typ jest nieobliczalny i to któryś raz już o--------a jakieś cyrki na środku ulicy/centrum handlowego bo co to on przecież nie jest, wszystko mu wolno.
  • Odpowiedz
Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?

@artpop: widzę że wypowiedziałeś się w wątku, ale nie ustosunkowałeś do powyższego. Mógłbyś?
  • Odpowiedz
Najbardziej cierpią na wizerunku homo-, biseksualisci, którzy g---o mają do czynienia z "Rafalalami". Ty zaś taki stereotyp podsycasz. Powinieneś się skupić na piętnowaniu Rafalali, a nie calej spolecznosci lgbt.

@Wulfee: Społeczność LGBT przyjęła go do swojego grona i nawet występował w telewizji, jako reprezentant tych ludzi.

Jak ktoś jest zwykłym homo czy bi i nie udziela się w bojówkach LGBT, to przecież ja do niego nic nie mam, bo kilka
  • Odpowiedz
Środowisko LGBT tak przyjęło i zaakcptowało Rafalalę jak środowisko nacjonalistów Brevika.

@Pangalaktyczny-Gardlogrzmot: Nie słyszałem, żeby ktoś z Brevikiem robił wywiady po zamachu i przyjmował go w grono nacjonalistów, a przecież ten typ wybił się na agresji, rzekomo spowodowanej jego obrażeniem.

Przecież on się zrobił sławny, po tym jak dokładnie w ten sam sposób zaatakował kogoś dorosłego i wtedy wszyscy się nim podniecali, dlatego dla większej atencji zaczął atakować dzieci.
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: Ja za to widziałem całe mnóstwo komentarzy na wykopie i pod filmami na youtube, gdzie ludzie wychwalali Breivika pod niebiosa i mówili z pełnym przekonaniem, że ten człowiek będzie kiedyś wspominany jako bohater. Czy to oznacza, że wszyscy Polacy są skrajnymi nacjonalistami? Nie. Tak samo jak nie wszyscy ludzie walczący o równe prawa są agresywnymi "rafalalami". Ale ty chyba nie potrafisz tego zrozumieć i wykorzystujesz ten pojedynczy incydent do
  • Odpowiedz
Nie. Tak samo jak nie wszyscy ludzie walczący o równe prawa są agresywnymi "rafalalami". Ale ty chyba nie potrafisz tego zrozumieć i wykorzystujesz ten pojedynczy incydent do ataku na całą grupę ludzi, która nie jest tutaj niczemu winna.

@Garius: Każda bojówka jest skrajna, nawet bojówka LGBT i ci co akceptowali jego agresję wobec innych, po części za nią odpowiadają.
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: Jaka ku*wa bojówka? Ciągle o niej wspominasz, nie podając jednocześnie żadnych konkretów. Poza tym nie sądzę, żeby ktokolwiek o zdrowych zmysłach akceptował bezsensowną p-----c. Chodzi mi po prostu o to, żeby nie kierować się retoryką polegającą na zbiorowej odpowiedzialności, bo z tego nigdy nie wychodzi nic dobrego.
  • Odpowiedz