Aktywne Wpisy
Ritowel11 +24
#slubodpierwszegowejrzenia kurcze przydałyby się więcej kłótni z domu nagranych, panie montażysto wrzućcie coś.
Piotrek7231 +80
#mecz Za taką grę aktorską Vini złotej piłki nie dostanie ale do nagrody Telekamer można go nominować.
Tak, ci chorzy ludzie potrzebują zdecydowanie więcej praw i pieszczenia się z nimi w przestrzeni publicznej.
Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?
#patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #rafalala #rakcontent #bekaztransa XD
@Lawrence_z_Arabii: Skoro Polacy wybrali PIS to im kolesiostwo i nepotyzm nie przeszkadzają XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@svatco: Oczywiście, że podpada, bo nie wolno szarpać i oblewać niczym ludzi.
@Lawrence_z_Arabii: Aha, to jak sobie z ludzi anty-LGBT znajdę idiotę to rozumiem, że przejdziesz na drugą stronę? xD
i zawsze jakiś debil który najgłośniej krzyczy ludzie muszą traktować jako odzwierciedlenie całej grupy społecznej...
@artpop: widzę że wypowiedziałeś się w wątku, ale nie ustosunkowałeś do powyższego. Mógłbyś?
@Wulfee: Społeczność LGBT przyjęła go do swojego grona i nawet występował w telewizji, jako reprezentant tych ludzi.
Jak ktoś jest zwykłym homo czy bi i nie udziela się w bojówkach LGBT, to przecież ja do niego nic nie mam, bo kilka
@Pangalaktyczny-Gardlogrzmot: Nie słyszałem, żeby ktoś z Brevikiem robił wywiady po zamachu i przyjmował go w grono nacjonalistów, a przecież ten typ wybił się na agresji, rzekomo spowodowanej jego obrażeniem.
Przecież on się zrobił sławny, po tym jak dokładnie w ten sam sposób zaatakował kogoś dorosłego i wtedy wszyscy się nim podniecali, dlatego dla większej atencji zaczął atakować dzieci.
@KrzaQ2: Napisał, że to dobry człowiek. Mi to wystarczy.
@Garius: Każda bojówka jest skrajna, nawet bojówka LGBT i ci co akceptowali jego agresję wobec innych, po części za nią odpowiadają.
taki wygląd wasz