Aktywne Wpisy
Kagernak +306
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
#raportzpanstwasrodka Ania kioskarka wyhaczyla topik na bazarku i oooo ale swietny, oglada, zachwycona a Magda z tylu zawstydzona bo ona by mogla max to na jedno ramie zalozyc i kompletnie zmieszana odwraca glowe ogladajac jakies meskie dresy bo ewidentnie tez by chciala moc ogladac rzeczy w rozmiarze normalnej kobiety:) a ta Ania jest chyba od niej 6 lat starsza....
Tak, ci chorzy ludzie potrzebują zdecydowanie więcej praw i pieszczenia się z nimi w przestrzeni publicznej.
Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?
#patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #rafalala #rakcontent #bekaztransa XD
@pizza-eco: Naprawdę, xD? Ja tam dalej obstawiam, że ktoś skuje tej osobie twarz - czy to w sklepie, czy też na zewnątrz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BusinessMoose: Skoro zaakceptowali agresywną i chamską osobę, to oznacza, że im agresja i chamstwo nie przeszkadza.
W końcu ten osobnik wybił się agresji, gdy zaatakował w taki sam sposób jakiegoś faceta. Potem dostał wiele zaproszeń do TVNów i innych takich.
Komentarz usunięty przez autora
Takie zachowanie ma przyszły wpływ na postrzeganie ludzi z LGBT czy czego tam.
@MisterMr: LGBT to nie armia. Pewne osoby o poglądach nacjonalistycznych popełniają akty
@BusinessMoose: Nie byłbym agresorem, który się pluje jak żul spod sklepu.
@BusinessMoose: Skoro dziś go "poniosło" to kiedy jego atak zrobi na tobie wrażenie? Gdy kogoś zabije?
Przecież to nie pierwsza taka akcja, już atakował innych za "robienie min", czyli nie trzeba już nawet słowa powiedzieć, żeby być atakowanym przez niego.
A skąd w ogóle wiesz, że wcześniej był jakiś atak słowny w jego stronę? Przecież widać, że on potrafi
Bo nie sądzę, żeby w tym przypadku dostał jakąś sensowną karę w sądzie, a powinien.
To samo ktoś mógłby powiedzieć o Tobie, bo akurat siedzisz na tym samym portalu co @Axelio, który uderzył starszego pana na festiwalu.
@JogurtMorelowy: Ja nikogo na wypok nie przyjmowałem, a środowiska LGBT z tym panem kontakt utrzymują.
@Lawrence_z_Arabii: no proszę Cię... takie manipulacje to byś sobie odpuścił. Filmik obejrzałem, zachowanie tego transa skandaliczne, powinien w mazak dostać od ojca tej dziewczynki.