Wpis z mikrobloga

Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na jakąś dziewczynkę, w trakcie którego bardzo przeklina i oblewa ją nieznaną cieczą niczym islamski bojówkarz kwasem.

Tak, ci chorzy ludzie potrzebują zdecydowanie więcej praw i pieszczenia się z nimi w przestrzeni publicznej.

Jak tam @artpop słyszałem, że jesteście ze sobą blisko w tym swoim tęczowym kółeczku, wszak w czasie ostatniej afery z pieskiem w sklepie miałeś info z pierwszej ręki i tłumaczyłeś tego osobnika. Co teraz powiesz?

#patologiazewsi #patologiazmiasta #polska #rafalala #rakcontent #bekaztransa XD
L.....i - Transwestyta i bojownik LGBT znany pod ksywą Rafalala nagrywa swój atak na ...

źródło: comment_6s3Ewp6tdUpoAnzD0lRPcTzgDj0vO16O.jpg

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lawrence_z_Arabii: Chodzi Ci prawdopodobnie o przypadki, w których faktycznie była obrażana. Co Ty byś zrobił, gdyby Cię zaczęli obrażać? Reakcja pewnie byłaby podobna. Natomiast jeśli chodzi o przynależność do społeczności LGBT, to Rafalala już od dawna do niej należy, ale to nie oznacza, że pozostali przedstawiciele LGBT ją popierają. W samej tej społeczności ma wielu wrogów.

@MisterMr: LGBT to nie armia. Pewne osoby o poglądach nacjonalistycznych popełniają akty
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: A ja mogę stwierdzić, że środowiska prawicowe wkładają wszystkich ludzi LGBT do jednego worka i także będę mieć rację. To po prostu leży w ludzkiej naturze, co nie oznacza, że wszyscy tacy są. Poza tym Rafalala nie opluła tamtego mężczyzny. Postanowiła go nagrać i pokazać jak takie osoby jak ona są traktowane tylko dlatego, że są transeksualne. No i nigdy też nie szczyciła się, że kogoś zwyzywała. A jeśli
  • Odpowiedz
A jeśli chodzi o akcję z dzisiaj, to faktycznie ją poniosło.

@BusinessMoose: Skoro dziś go "poniosło" to kiedy jego atak zrobi na tobie wrażenie? Gdy kogoś zabije?

Przecież to nie pierwsza taka akcja, już atakował innych za "robienie min", czyli nie trzeba już nawet słowa powiedzieć, żeby być atakowanym przez niego.

A skąd w ogóle wiesz, że wcześniej był jakiś atak słowny w jego stronę? Przecież widać, że on potrafi
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: Szczerze mówiąc to się powinno kilku przysłowiowych 'dobrych chłopaków' zgadać i mu oklepać ryj ale nie byle jak, tylko raz a porządnie żeby później na samo wspomnienie słowa 'instagram' dostawał sraki.
Bo nie sądzę, żeby w tym przypadku dostał jakąś sensowną karę w sądzie, a powinien.
  • Odpowiedz
oblewa ją nieznaną cieczą niczym islamski bojówkarz kwasem.

@Lawrence_z_Arabii: no proszę Cię... takie manipulacje to byś sobie odpuścił. Filmik obejrzałem, zachowanie tego transa skandaliczne, powinien w mazak dostać od ojca tej dziewczynki.
  • Odpowiedz