Wpis z mikrobloga

@yourij: tutaj nie chodzi o walory artystyczne tylko o zgodę właściciela na takie malunki.
Jak ci się podobają takie malunki to może sobie zrobisz coś takiego na samochodzie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@yourij: Ty jesteś normalny? Jacyś kretyni zamalowują okna w pociągu, potem nic ze środka nie widać i trzeba to usuwać (także na twój koszt), a ty to popierasz?
  • Odpowiedz
@rekoj: ale nie masz vana, nie masz wpływu na treść, wygląd i wielkość malunku. Dalej chcesz?
Bo przecież kolei nikt się nie pytał o zgodę, a mnie naprawdę nie obchodzi co ludzie malują na swojej własności.
  • Odpowiedz
Ty jesteś normalny

a ty to popierasz?

@ms93: tak, nie napisałem że popieram bazgranie po cudzym tylko że mi się podobają takie bazgroły xDD
  • Odpowiedz
tak

@rekoj: super. To lecimy dalej.
Zrób znalezisko gdzie wrzucasz info gdzie stoi samochód. Do tego dajesz jego zdjęcie, dowód na to że jest to twoje auto i twoja zgoda na pomazanie go jak tylko wykopki chcą.
I dzięki temu w legalny sposób każdy kto ma ochotę będzie mógł namalować co chce na twoim samochodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko, bez żadnych wykrętów gdzie dajesz trzecie
  • Odpowiedz
jak kupie to zrobię.

@rekoj: to może poczekaj z ostateczną decyzją jak kupisz? Wiesz, jak człowiek wyda kasę na coś na co zbierał przez dłuższy czas i potem jeszcze wyda pieniądze na przegląd, wymiany eksploatacyjne, ubezpieczenie i jakieś pierdoły to może niechętnie pozwolić aby inni przyszli i mu po bazgrali samochód zgonie z ich widzimisię
  • Odpowiedz
twoja zgoda na pomazanie go jak tylko wykopki chcą.

@ipkis123: obstawiam, że by sie pojawił obrazek papieża, kota srającego na pustyni i stado benizów xDDD
  • Odpowiedz