Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
rosomak94 +505
Jeśli dobrze rozumiem, to różowym paskom robi się mokro w majtkach na widok Kacpra z Krakowa, Daniela z Poznania i Kacpra z Zielonej Góry, tak? To są właśnie ci znienawidzeni przez przegrywów samcy alfa (zwani też chadami), którzy wg zasady Pareto stanowią 20% samców, a ruchają 80% samic, tak?
Powiem szczerze, że z mojego stulejarskiego punktu widzenia, ten Kacper z Krakowa w ogóle mi się nie podoba. Jakoś nie wzbudza mojego zaufania. Gdyby taki gość spotykał się z moją siostrą, to raczej byłbym wobec niego podejrzliwy. Daniel z Poznania i Kacper z Zielonej Góry nieco bardziej mi pochodzą, ale też nie do końca.
Tak naprawdę, to Rafał z Warszawy wydaje mi się spoko ziomeczkiem. Odnoszę wrażenie, że gdyby moja siostra zaczęła się z nim spotykać, to byśmy się zakumplowali. Bylibyśmy zajebistymi szwagrami.
A Florian z Poznania i Adam z Warszawy to takie typowe normiki. Takich faktycznie nie lubię, choć nie wiem dlaczego.
Disclaimer: oczywiście to moje subiektywne wrażenia, bo żadnego z nich nie znam i nie wiem, jakim faktycznie jest człowiekiem.
#stulejacontent #przegryw #feels #tfwnogf #tinder #normictwo #rozowepaski #niebieskiepaski #przemyslenia #przemysleniazdupy #chad
Komentarz usunięty przez moderatora
kacpra z krakowa gowno obchodzi czy by wzbudzil zaufanie jakiejs s----------i
po to cwiczy zeby nie musiec poznawac z------j rodziny jakiejs d--y tylko r----c tydzien pozniej nastepna
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora