Aktywne Wpisy
agareas +118
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +3
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
WIATR.......... południowy (S) z prędkością 6 km/h
WIDZIALNOŚĆ.... powyżej 10 kilometrów
CHMURY......... bezchmurne niebo
TEMPERATURA.... 10°C:17
T.PUNKTU ROSY.. 7°C
WILGOTNOŚĆ..... 82%
T.ODCZUWALNA... 9°C
CIŚNIENIE...... 1007 hPa
CIŚN.BEZWZGL... 992 hPa
http://wroclaw.infometeo.pl/
Wrocław - Wiśniowa AQI: Wrocław - Wiśniowa Wskaźnik Jakości Powietrza (AQI) w czasie rzeczywistym.
57
Średnia
MPK:
05.04.2018 al. Armii Krajowej 8, 125, 133, 136, 134, 145, 325
SM:
ul. Grabiszyńska 291 parkowanie na chodnikach brak 1,5 metra przejścia dla pieszych przy zatoce MPK
ul. Ostrowskiego przy Grabiszyńskiej parkowanie na chodnikach brak 1,5 metra przejścia dla pieszych i za znakiem B-36
#wroclaw #wroclawradar