Wpis z mikrobloga

HBO GO ZA DARMO przez miesiąc
Wracam ze stanowczo nieuzasadnienie długiego urlopu z tekstem o HBO GO. Bo warto rozmawiać. Bo to sprawa dla reportera. Bo to coś dla wiadomości ogółu. A tak na poważnie, bardzo cieszy mnie fakt, iż HBO zdecydowało się na powalczenie z konkurencją. I sprawdza się świetnie jako uzupełnienie dla Netflixa.
#hbogo #hbo #filmy #seriale #netflix
popkulturysci - HBO GO ZA DARMO przez miesiąc
Wracam ze stanowczo nieuzasadnienie dł...

źródło: comment_KM9tTF0FfrgiVxo5LE2RGOSRyMXMhtXU.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@popkulturysci Czy aby mieć HBO GO muszę mieć wykupiony jakiś pakiet telewizyjny? Czy mogę go mieć tak jak netflixa? Kiedyś, kiedyś coś tam chcieli jakiś numer abonenta i zaniechałam próbę zrobienia konta, a widzę, że ludzie chwalą.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mesiva teraz nic nie musisz mieć poza e-mailem i kartą płatniczą. Wchodzisz na hbogo.pl i wypełniasz dwa proste formularze rejestracyjne. Trwa to tyle, co założenie konta na Netfliksie
  • Odpowiedz
technicznie są jeszcze mocno do tyłu. Zresztą pisałem o przypadku Billions I trust, ktore zamroziło podczas oglądania i było tyle zabawy

@popkulturysci: jest aplikacja na ps4 brak na xbox'a
jest aplikacja na androida wersja tablet i telefon, nie ma na adroidtv

co ciekawe podobno w tv sony z android tv
  • Odpowiedz
@valdman: @tranc: działa na android tv. tylko trzeba zainstalować z apk mirrora. Wywala co prawda błąd przy uruchamianiu że aplikacja niezgodna z urządzeniem ale klika się ok i działa :)
  • Odpowiedz
@valdman: niestety ale w domu rodzinnym (gdzie znajduje się sprzęt) będę dopiero w Piątek, ale jak się przypomisz w Piątek to mogę podesłać, ściągałem z apkmirror.com w zeszłym tygodniu
  • Odpowiedz