Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +406
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

#polska
Co to ma być?! Napój* Caprio :P
--
Nadal jestem w ogromnym szoku i przerazeniu jak ja matka moglam podac taki syf dziecia 1,5roku i 11lat ....Zaufalam producentowi jak kazda matka czy klient ❗dzis wlewajac sok do szklanki cos zatkalo mi wylot moja pierwsza mysl to pewnie kawalek papieru ! Jednak po rozcieciu kartona nie ma sladu po oderwanym papierku ... reszta tego chyba ROBALA zatkala otwor . Data waznosci jest bardzo dluga wiec.... pytam co to k...a❗ jest ? Juz teraz wiec dlaczego moj syn zwracal Dzis pojawila sie dziwna wysypka na jego rekach I wysoka goraczka od 2dni ! ❗ KU WASZEJ PRZESTRODZE NIE KUPUJCIE TEGO SWINSTWA ,mam nadzieje ze moje kochane dzieci beda zdrowe ! A co jesli nie czy producent bieze to pod uwage ? #caprio #tymbark #maspex PYTAM CO JA MAM TERAZ ZROBIC ?! MOJE DZIECI WYPILY POL KARTONA SOKU Z ROBALEM
Sprawa zostala zgloszona . ----- FB
źródło: comment_g9y9f62RzSi5q0jQLonBFXF2qKrKL8jU.jpg
Pobierz@rtoz:
Darmowa szyneczka (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
swoja droga, polszczyzna tego wpisu poraza.. :P