Aktywne Wpisy

Apu-Apustaja +3
niesamowite że wykop jest już tak martwy że o 3 w nocy liczba użytkowników online wynosi 5

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#nintendo #nintendoswitch
@Jorzi: zawsze mnie zastanawia, gdy ktoś twierdzi, że coś jest denne, bo drogie
w sensie "chciałbym to mieć ale nie moge, bo nie mam tyle kasy, więc ponarzekam, że denne"
jakby coś było denne, to by ludzie nie zaprzątali sobie tym głowy i mieli w------e ;)
@SmieszekZawadiaka: z jednej strony to buldupienie, z drugiej wymienia oczywiście ważne powody za które można nie kupować konsol nintendo ale nienawidzić? jak można coś nienawidzić jeżeli się tego nie spróbowało i się tego nie rozumie?
Przykładowo koleś zarzuca Nintendo nierównanie podaży z popytem. Całkowicie niezrozumienie idei nes'a mini, który miał być produktem ekskluzywnym, niepoprawne zwalenie winy słabej sprzedaży wii u na podaż (to była
Brak rynku w Polsce - czemu nintendo ma otwierać siedzibę w kraju gdzie sprzedało się 25 jej konsol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mamy taniej niż kraje "pierwszego świata" - no ja przepraszam bardzo konsole PS i Xbox od dawna zrównały ceny sprzętu i gier z zachodem. PC powoli zmierza w tym samym kierunku. Argument inwalida.
Drogie gry - ale nie tanieją po miesiącu jak
Btw co do labo - zrozumcie, że kosztuje to tyle co nowy tytul na switcha i oprócz kartonowych części, gumek i innych dostajemy również aplikację z grami i możliwoscią programowania własnych rzeczy :D
Dobrze, że nie kupiłem tego switcha. To jest śmieszne myślenie pokolenia, które niestety wychowało się na grach z ps3/x360 :) i nigdy nie grali w