Wpis z mikrobloga

Nie chcę ujmować kulturystą, trzeba mieć tam jakąś wiedzę i zaparcie, żeby coś osiągnąć. Ale i tak mam niemiłosierną bekę ze wszystkich motywacyjnych filmików. xD
"Możesz zostać kim chcesz!" No #!$%@? rzeczywiście, mogę być kim chcesz więc postanowiłem bezmózgo podnosić żelazne krążki w górę i w dół i żreć co 2 godziny xD Wszyscy ci kulturyści #!$%@?ą jacy to są zajebiśći, że mogą osiągnąć wszystko, a ty nie masz siły pójść na trening to jesteś nikim! Rusz swoje #!$%@? leniwe duposko i weź się za siebie! Wskakuj w pedalskie obcisłe legginsy i rusz się na siłownię bezcelowo uginać ramiona przed lustrem! Wtedy będziesz kimś, ROZUMIESZ?! KIMŚ #!$%@?!!! xDDDD MUSISZ MIEĆ OBSESJĘ ROZUMIESZ?! #!$%@? OBSESJĘ!!! MUSISZ BYĆ NAJLEPSZY W #!$%@? KUCANIU Z ŻELAZEM WISZĄCYM NA SZYI WTEDY BĘDZIESZ KRÓLEM! XDD MUSISZ PODNOSIĆ CIĘŻARY, NIE PRZESTAWAJ! NIE PODDAWAJ SIĘ, PODNOŚ AŻ SIĘ PORZYGASZ, POTEM NAŻRYJ SIĘ AŻ SIĘ PORZYGASZ I PODNOŚ DALEJ! XDD

#takaprawda #mirkokoksy #kulturystyka #heheszki
m.....k - Nie chcę ujmować kulturystą, trzeba mieć tam jakąś wiedzę i zaparcie, żeby ...
  • 2