Taki post pojawił się na oficjalnym fp Wykopu na Facebooku. @wykop @a__s @m__b wy sobie z nas drwicie? Co to ma być?! Nam do wpisów i znalezisk tag polityka dodajecie, ale już polityka na waszym fanpage jest spoko? Macie wy rozum i godność człowieka?! #wykop #afera #4konserwy #neuropa #polityka
@Kuracyja: @stjimmy: @WuDwaKa: @lewaq3000: imo wykop który jest portalem ze śmiesznymi obrazkami raczej nie powinien się opowiadać po żadnej ze stron, wyobrażacie sobie taką np. firmę wędliniarską wrzucającą na swój profil jakiś obrazek polityczny porównujący rządy? xD no ja nie a OPowi chodzi o to że na wykopie tag #polityka jest na czarnolisto i moderacja dokłada wszelkich sił żeby tego politycznego szamba
@stjimmy: @Promozet1: @grubson234567: Wykop jest portalem który ma służyć w znajdowaniu ciekawych informacji, a nie uprawianiu polityki. Na Facebooku wrzucili poprzednio np. wpis o rozmiarach rakiet SpaceX, o tym zdjęciu faceta z czerwonym kółkiem, śmieszny wpis różowej "nama", zdjęcie z Sankt Petersburga. Po czym dzisiaj w odstępie ~30-40 minut na fanpage pojawiają się DWA wpisy polityczne.
@Kuracyja: @Karton12: Widzę, że na FB widać wszystko nie będąc zalogowany. Tutaj z kolei jak nie jesteś zalogowany to znalezisko z tagiem polityka jest nie widoczne, dopiero po zalgowaniu i ewentualnym ręcznym zdjęciu z czarnej listy ¯\_(ツ)_/¯
@Kuracyja: No jakaś intrografika i link do wypoku. O ile jest prawdziwa to jak dla mnie wszystko jest okej. Bardzie drażniące były wyrażenia poparcia/oburzenia w imieniu użytkowników. No i drażnią trochę wpisy ręcznie umieszczane ma głównej. Już chyba któryś raz jest fotka babki stojącej obok kodu z innym podpisem, albo wpisy otagowane #polityka, albo co gorsza nie otagowane choć powinny. No i wpisy co jakoś tam trafiły
@Kuracyja: A dlaczego jest na czarno? Czyżby dlatego, że nie da się kontrolować spamu fakenewsami i manipulacji obu stron? To nie cenzura imo ale zabezpieczenie portalu przed wysypem spamu opłaconych troli. Jedyne o co mam żal to brak wyraźnego info o blokowanych tagach.
@wykop @a__s @m__b wy sobie z nas drwicie? Co to ma być?! Nam do wpisów i znalezisk tag polityka dodajecie, ale już polityka na waszym fanpage jest spoko? Macie wy rozum i godność człowieka?!
#wykop #afera #4konserwy #neuropa #polityka
źródło: comment_g3RKynzXoMwGXPOeBBrIeSGY8Dyq6bEk.jpg
Pobierzimo
wykop który jest portalem ze śmiesznymi obrazkami raczej nie powinien się opowiadać po żadnej ze stron, wyobrażacie sobie taką np. firmę wędliniarską wrzucającą na swój profil jakiś obrazek polityczny porównujący rządy? xD no ja nie
a OPowi chodzi o to że na wykopie tag #polityka jest na czarnolisto i moderacja dokłada wszelkich sił żeby tego politycznego szamba
@Karton12: jeśli by mi się nie podobało to po prostu bym tam nie kupował?
@Karton12: niby dlaczego?
Po czym dzisiaj w odstępie ~30-40 minut na fanpage pojawiają się DWA wpisy polityczne.
I chodzi mi o to co napisał @Karton12
@lewaq3000: masz
źródło: comment_UZNwhvfTGDGvCy53nkoxdUO55pet93oS.jpg
PobierzPodanie informacji to nie jest uprawianie polityki.
Mają przemilczec prawdziwą informację, bo uderza w twoją partię? Buahaha. Co za głupota.