Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +228
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#

enforcer +916

@wykop @a__s @m__b wy sobie z nas drwicie? Co to ma być?! Nam do wpisów i znalezisk tag polityka dodajecie, ale już polityka na waszym fanpage jest spoko? Macie wy rozum i godność człowieka?!
#wykop #afera #4konserwy #neuropa #polityka
źródło: comment_g3RKynzXoMwGXPOeBBrIeSGY8Dyq6bEk.jpg
Pobierzimo
wykop który jest portalem ze śmiesznymi obrazkami raczej nie powinien się opowiadać po żadnej ze stron, wyobrażacie sobie taką np. firmę wędliniarską wrzucającą na swój profil jakiś obrazek polityczny porównujący rządy? xD no ja nie
a OPowi chodzi o to że na wykopie tag #polityka jest na czarnolisto i moderacja dokłada wszelkich sił żeby tego politycznego szamba
@Karton12: jeśli by mi się nie podobało to po prostu bym tam nie kupował?
@Karton12: niby dlaczego?
Po czym dzisiaj w odstępie ~30-40 minut na fanpage pojawiają się DWA wpisy polityczne.
I chodzi mi o to co napisał @Karton12
@lewaq3000: masz
źródło: comment_UZNwhvfTGDGvCy53nkoxdUO55pet93oS.jpg
PobierzPodanie informacji to nie jest uprawianie polityki.
Mają przemilczec prawdziwą informację, bo uderza w twoją partię? Buahaha. Co za głupota.