@dr_Acula: Łatwym sopsobem na pozbycie sie odpałow było by też zwiększenie ceny csa u naszych wschodnich sąsiadów, jakby cs tam kosztował 50zl a nie 10 to może ruscy i ukraincy by sie tak często nie odpalali.
@Bazinga50: podobnie #!$%@? gimbaza w PL. Weź jednak pod uwagę, że u nas też bez problemu kupisz tańsze wersje, które aktywujesz przez VPN. Osobiście wolałbym zapłacić 200 PLN i grać z mniejszą ilością tych szmaciarzy :(
@dr_Acula: Fajnie fajnie - szkoda, że i tak działa chu.jowo :D Ja zauważam jedną tendencję - oglądam bardzo często mecze proplayer'ów, praktycznie każdy większy turniej / streamy proplayer'ów i widać że nie są nieomylni - często nie sprawdzą miejscówki, nie sprawdzą pleców, da się ich po prostu zaskoczyć czymkolwiek - skrótem, zagrywką. Grając często MM'y i mimo że ktoś się nie kręci na spinbocie to da się wyczuć, że wie więcej
@Bazinga50: dokładnie - zbyt niska cena robi swoje, ludzie mają gdzieś te konta bo za 30 zł choćby nawet kupią sobie nowe i mają kolejny miesiąc zabawy i uprzykrzania ludziom życia. Najlepsi są zawsze Ci co mają po 100-150 godzin w grze w meczu gdzie każdy ma ponad 1000, aż czasem się z tego śmieję ( ͡°͜ʖ͡°)
@dr_Acula: aaa i dodam jeszcze jedno - overwatch chyba jest zbugowany albo już wcale nie działa bo obejrzałem już spokojnie z ponad 30 demek ( teraz już po prostu nie chce mi się tego robić ) i czasem były typki strzelające ze scouta hs przez ścianę i nie dostałem jeszcze ani razu exp'a za prawidłowy werdykt.
@PoszukiwaczEmocjixd: Nie mam dużego doświadczenia w csie, na mmach wygrane 20 meczów i ranga g2 a na wingmanie 30 i kałasz w laurach, ostatnio gram ciągle wingmana na jeziorze i dosyć często spotyka mnie taka sytuacja że wygrywam kilka pierwszych rund gładko po czym nagle przeciwnik co runde jest krok przede mną idealnie wychyla albo wjeżdża mi na plecy xD I to jest swoją drogą najbardziej #!$%@?ąca rzecz w tej grze
https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=108563
Weź jednak pod uwagę, że u nas też bez problemu kupisz tańsze wersje, które aktywujesz przez VPN.
Osobiście wolałbym zapłacić 200 PLN i grać z mniejszą ilością tych szmaciarzy :(
Ja zauważam jedną tendencję - oglądam bardzo często mecze proplayer'ów, praktycznie każdy większy turniej / streamy proplayer'ów i widać że nie są nieomylni - często nie sprawdzą miejscówki, nie sprawdzą pleców, da się ich po prostu zaskoczyć czymkolwiek - skrótem, zagrywką. Grając często MM'y i mimo że ktoś się nie kręci na spinbocie to da się wyczuć, że wie więcej
@PoszukiwaczEmocjixd:
wcale bym się, #!$%@?, nie zdziwił...
Dodatkowo tam jest też trochę haxów, szczególnie, że nie ma wymogu ac.
Komentarz usunięty przez autora