Aktywne Wpisy
Plotkova99 +90
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
wykop +15
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Czy zapalilibyście papierosa na rozmowie kwalifikacyjnej gdyby rekruter was poczęstował? Miałem rozmowę kwalifikacyjna z dyrektorem i naczelnikiem jakiegoś wydziału w dużej firmie. Ja lvl29 dyrektor lvl35 naczelnik gdzieś tak pomiędzy. Goście byli jajcarzami dużo żartowali. W sumie to rozmowa była spoko tylko zastanawia mnie ten papieros. Czy to jakiś test żeby sprawdzić (tylko co ma sprawdzić taki test).
#praca #rekrutacja #rozmowakwalifikacyjna
moją pierwszą reakcją na pytanie czy zapalę było żeby nie kombinować tylko na luzie podejść do wszystkiego, szedłem na tę rozmowę mając już dobrze płatną pracę więc mogłem się zesrać na biurko i powiedzieć że taki performens ( ͡° ͜ʖ