Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
waldemar-w +2
Mirki, mieszka ktoś na psim polu?
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Oto listy startowe do jutrzejszego wyścigu R2 @ SPA
PRO:
semiPRO:
AM:
Rookie:
JEŚLI KOGOŚ NIE MA NA LIŚCIE TO ZNACZY, ŻE ALBO NIE ZAZNACZYŁO OBECNOŚCI ALBO NIE MA WYMAGANEJ ILOŚCI LAPÓW. CHCESZ JECHAĆ? ZGŁOŚ SIĘ TUTAJ LUB NA PW A ZOSTANIESZ DOPISANY DO LISTY SERWERA ROOKIE
--------------------
#acleague
Komentarz usunięty przez autora Wpisu