Wpis z mikrobloga

Bardzo lubię serial rodzinka.pl, jest zabawny, bo bardzo życiowy.
Oglądając go przypomina mi się szczęśliwe dzieciństwo w domu rodzinnym, nieustanna rywalizacja z braćmi, zawieszana na czas koalicji, gdy próbowało się coś wywalczyć u rodziców.

I jedyne co się nie zgadza, to ojciec pracujący w domu, bo tu akurat było zupełnie inaczej, tata rozwijał biznes i dużo pracował, żeby niczego nam nie brakowało.

Tak mniej więcej żyje sobie klasa średnia w tym kraju, spokojnie i w miarę beztrosko, na przyzwoitym poziomie. Mógłbym się dziwić hejtom na ten serial gdyby nie to, że jestem świadom istnienia patologicznych rodzin, w których dorastanie musiało być straszne i po prostu zwykłe rodzinne relacje ukazane na ekranie jawią się jako coś oderwanego od rzeczywistości.

#seriale #takaprawda
S.....x - Bardzo lubię serial rodzinka.pl, jest zabawny, bo bardzo życiowy. 
Oglądają...

źródło: comment_aIG71aUMulXlEUJ3DNZfU8HnmOZyzk3R.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slonx: w sumie co mnie to? ja tez uwazam ze sa takie rodziny ot chociazby "rodzina zastepcza" z polsatu. moze wygrali w totolotka a moze zwyczajnie sie nakradli XD i sobie zyja i co niby kogo to obchodzi? ja tam tego nigdy nie ogladalem bo to zenujace ogladac kogos takie zycie, jakbym patrzyl jak bozena pierze gacie.

zenujace jest to ze pokazywali tego "bigbradera" a nie to ze maja pieniadze.
  • Odpowiedz