Wpis z mikrobloga

@Dryblas: Wszystko okay, ale przyznaj, że z tym dustem to ściemniłeś.
Przez 3 godziny łapałem non-stop, z czego półtorej godziny ze Star Piece. Natłukłem około 100K. Zakładam, że mogłeś przy okazji np. wykluć 9 jajek 10km, przy dużym farcie należałoby dodać jeszcze z 66K. Niech będzie, że jesteś lepszym łapaczem ode mnie i wszystko wchodziło Ci pierwszym pokeballem. Powiedzmy, że miałbyś może, przy dużym farcie te 40-50K więcej. Ale to tyle.
@Dryblas: 100 tys. stardustu z hakiem, Powyżej 100 złapanych. Expa nie wiem ile, ale przynajmnie 200 tys. powinno wpaść. 5 złapanych shiny, kiedy znajomy złapał 11 ¯\_(ツ)_/¯

W ogóle nieźle Cię poniosło. Chodziłeś sam czy ze znajomymi? Ostatnio udało mi się złapać 2 razy tyle Dratini, ale chodząc w pojedynkę. Mam za swoje, bo najlepszy złapany Dratini miał 89%, a teraz mam 98% i jeszcze jakieś 96%.
@Niekumaty_ na rynku we wro jest to jak najbardziej możliwe ( ͡º ͜ʖ͡º) tam jest pokemon na pokemonie i robiąc kółka co chwilę pojawiają się nowe, plus łapanie gownixow na go+. jak kiedyś będzie ciekawszy comunity to jadę tam
@Niekumaty_: no 300k nie wyszło, przesadziłem trochę, nie pamiętam ile miałem jak zaczynałem event, ale 200-250k wbiłem przez te 3 godziny na pewno, bliżej 250k raczej

3h star piece, wykluwane jajka (15 km zrobione), łapanie wszystkiego sposobem = łapanie przez 3 godziny bez przerwy (tam cały czas jest co łapać), musiałem 2 razy dokupować sobie pokemon storage, 7-day streak ustawiony na event (strefa czasowa honolulu)
@Kummernis: byliśmy z ekipą jak zawsze, ale każdy idzie w końcu swoim tempem, więc odłączyłem się z kolegą i zapieprzaliśmy, dublując innych co parę kółek ( ͡° ͜ʖ ͡°)