Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +97
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +80
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Ostatnio usunąłem konto z wykopu. Głównie dlatego, że męczył mnie poziom agresji ze strony innych użytkowników. Udzielałem się w tagu #polityka a tam poziom emocji jest niestety najwyższy. Ludzie ciągle tylko krzyczą na siebie: nie pluj na Polskę albo ty pisiorze! Wszyscy są strasznie fanatyczni. Szczególnie fanatyczni był jeden taki użytkownik, którego nicka nie będę tutaj wymieniał, albo uj, wymienie, taki #pafnucy - facet zniechęcił mnie zupełnie do udzielania się na wykopie.
Dyskutowanie o polityce jest męczące emocjonalnie. Po usunięciu z konta czuje się znacznie lepiej. Pogoda dookoła jest piękna, można pójść na spacer, spędzić czas z ludźmi, poczytać książki, obejrzeć filmy a nie tylko klikać i przekonywać do swoich racji.
Naprawdę gorąco zachęcam wszystkich z #4konserwy i tagu #polityka do usunięcia konta. Szkoda, żebyście tracili czas na dyskusje, w których niestety nie macie szans przekonać nikogo. Jeszcze nikt w internecie nikogo nie przekonał, a też powiedzmy sobie szczerze, nasze argumenty są często dosyć mizerne i ograniczają się do histerii, krzyku i obrażania innych.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
#bekazpodludzi
@AnonimoweMirkoWyznania: pfffff, to sobie zmień tagi i idz do np #zwierzaczki albo #las i nie bedziesz sie w------c