Aktywne Wpisy
Spuchaczu +322
kopytko1234 +59
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Co trzeba zrobić?
- Obserować mój profil
- Obserwować mój tag #fullborsukworkout
- Dać plusika, abym mógł botem to rozlosować
Co możecie dla mnie zrobić czasem jakbyście potrzebowali suplementów? Zamówić coś z kodem BORSUK05 (7 % zniżki) z http://muscle-zone.pl (M-Z zasponsorował tę nagrodę)
Ogólnie jeśli nie jesteście zainteresowani mną i mikrokosami to dajcie samego plusa, bo nie chce pustych obserwowań.
Skład:
100 mg kofeiny
100 mg teaniny
300 mg alfa-GPC
10 mg sunifiramu (DM-235)
Szerszy jego opis na https://how2play.pl/game-over/game-over-brain-fuel-v2-nowe-suplementy-dla-graczy-osob-uczacych-sie/ (odpalcie AdBlocka, bo dostaniecie zawału od reklam)
Jakie pytania do "Pytań i odpowiedzi"
- Dieta, żywienie
- Trening
- Suplementacja
- Zdrowy styl życia
Do wieczora opowiem na tyle ile moja kompetencja pozwala. A losowanie zrobię na spokojnie jutro skryptem wykopowym.
#mikrokoksy #mirkokoksy #rozdajo #suplementy #nootropy #chudnijzwykopem #fullborsukworkout
Póki siła idzie pozostałbym przy 5x5, jeśli jednak progres siłowy nie idzie mimo deloadu można zrobić albo cały cykl hipertroficzny albo pół na pół jak w przypadku PHULa, jeśli celujesz w gotowce i ich modyfikowanie. Jeśli chcesz trenować codziennie zastanowiłbym się nad Upper, Lower w obraniem priorytetu na daną partię.
@Kedarr: Nie jest to błędem, po prostu inny bodziec, możesz równie dobrze robić 8 serii po 3
@Kasahara Dzięki za odpowiedź, spokojnie mogę dokładać jeszcze, ale nie
Komentarz usunięty przez autora
@Wdermn: jest inna - ani gorsza ani lepsza. Sam preferuje h.carb.
@ReevssL10: brak czasu
@Charlie_Baker: warto 3-4 razy dziennie mimo wszystko przekraczać prób leucynowy. Bardziej na performance wpłyną Ci węglowodany okołotreningowo aniżeli tłuszczowy posiłek ewentualnie tu byś mógł się
Sprawa osobliwa. Z pewnością 5x5 nie polecam osobom słabym z natury i nie mających styczności ze sportem oraz kobietom. Niestety często kończy się to w 3-4 tygodniu treningów zaliczaniem ściany i gwałtem na technice, gdzie u osoby niedoświadczonej może skończyć to się kontuzją. O wiele lepiej bym wtedy postawił nawet na 3x8 lub 4x8 ale nie ze stałym ciężarem a z rampą.