Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Mirki, pomocy. Spotykam się z dziewczyną. Ja lvl 26, ona lvl 20. Jest między nami spora różnica wieki i chyba w tym jest problem, bo mamy różne poglądy. Spotykamy się 3 miesiące, luźne relacje, seksy mocno itp. Ostatnio gadka szmatka o tinderze i mówiła, że dawno temu usunęła bo jest jej ze mną dobrze. Jestem ciekawski i sprawdziłem. Otóż ma tindera i odpisywała mi, bo sobie fejk konto założyłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Niby nic bardzo strasznego ale zapewniała mnie, że nie ma i tego nie robi. Strasznie nie toleruje kłamstwa i tu pytanko. Kopnąć ją w dupę ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
OP jest debilem. Przede wszystkim, jak nie potrafisz się bawić w "luźne relacje", bo szybko się angażujesz, to się w to k---a nie baw. Natomiast jeżeli szukasz poważnego związku, to jasno się określ i dopiero wtedy płacz, jeżeli laska odwala coś takiego. Jeżeli to luźna relacja, to na tym to właśnie polega. Macie pewne ruchanie i to wszystko, nikt
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, po prostu robi Cie w c---a, nie usprawiedliwiaj jej.
odpowiedź jest przecież prosta. skoro wiesz, to jesteś ostrzeżony. możesz nie chcieć w tej sytuacji tworzyć z nią związek.
ale chłopie, czy ja mam za ciebie decydować, czy chcesz ją dalej r----ć? czy masz kogoś innego na widoku, czy wytrzymasz bez seksu itp.
naprawdę jako obcy facet mam mieć lepszy podgląd niż ty?