Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +204
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać

sijulejter +191
źródło: temp_file2040124274918891601
Pobierz

Magnus: Between Two Worlds jest świetnie narysowanym dzieckiem cyberpunku i noir, z mocną bohaterką i niebanalnymi rozważaniami o zmianie społeczeństwa. Nie mamy tu prostej konstrukcji „bohater walczy z robotami, które są złe i sztuczne” – przeciwnie, oba światy są dla Kerri Magnus równie bliskie i prawdziwe. Seria zapowiada się naprawdę dobrze, ucieszy wszystkich fanów Dicka i mang o androidach, bo stawia na relacje międzyludzkie, myślenie, empatię. Główna postać i te drugoplanowe są w niej pełnokrwiste i wiarygodne, a do tego nic nie układa się zbyt prosto… Poważny komiks pod rozwagę. Recenzja komiksu Magnus Volume 1: Between Two Worlds
#recenzja #komiks #komiksy #cyberpunk #scifi #sciencefiction
źródło: comment_GaNhZ3bvhKpnY9grBAwQtVpLm48wf6MW.jpg
Pobierz