@cz4rnyy: tlumaczenie swoich kompleksow jakimis durnymi grafikami xD kto to produkuje xD osobiscie wole miec kilkunastoletnie komfortowe auto z duzym silnikiem niz nowa fabie, no ale jak by mnie bylo stac na nowa bmw z dobrym silnikiem to by mi nawet do glowy nie przyszlo stare auto xD
@cz4rnyy: Ja też tak uważam. Znaczy, fanką BMW nie jestem, ale uważam, że lepsze starsze, dobre auto niż nowe z mnóstwem elektroniki. Nawet, jakby mnie było stać na nowego nie wiem, Lexusa, to wolę kupić starsze, sprawdzone auto.
@Kacman90: jak masz hajs to Cie to j---e co oni tam sobie w warsztacie musza z tym autem zrobic ;) a kupujac nowe przewaznie masz pare lat spokoju, pozniej zmieniasz na nowszy model ;) z reszta w 14 letnim a8 tez musisz zdjac pol przodu zeby cokolwiek przy silniku zrobic ;)
@cz4rnyy: Mając ograniczony budżet lepiej kupić 10 letni samochód w wyższej klasie w dobrze wyposażonej wersji niż "golasa" nówkę z salonu. Przykład: Audi a4 b8 z 2009 roku(z wymianą większości rzeczy serwisowych) kosztuje tyle samo co fiat panda z salonu. Komfort jazdy nieporównywalny.
@maqop: no i pewnie to by byl znacznie rozsadniejszy wybor;) osobiscie wole moc i komfort od niezawodnosci i ekonomicznosci, ale dla mnie auto to bardziej zabawka niz narzedzie ;)
To jest właśnie ta s---------a piłka. Nie widziałem, by kibicie innych sportów, siatki, żużla, tenisa itp, robili oborę, ale k---a fajnopiłkarze to zawsze jakiś r--------l muszą robić. Dzicz, obora i żenada.
źródło: comment_tLj7l6rJRpzstuKfsxzSCh9RNWq0Y5hh.jpg
PobierzZnaczy, fanką BMW nie jestem, ale uważam, że lepsze starsze, dobre auto niż nowe z mnóstwem elektroniki.
Nawet, jakby mnie było stać na nowego nie wiem, Lexusa, to wolę kupić starsze, sprawdzone auto.
https://www.youtube.com/watch?v=22hWe-QjEFQ
Przykład: Audi a4 b8 z 2009 roku(z wymianą większości rzeczy serwisowych) kosztuje tyle samo co fiat panda z salonu. Komfort jazdy nieporównywalny.