Aktywne Wpisy

Kumpel19 +47
19-latka Ruslana Danilkina dwa tygodnie temu straciła nogę w rosyjskim ostrzale artyleryjskim..
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja

FejsFak +350
Jedyne prawilne GTA
@Albania95: Nie, bo nie pójdzie na 386DX (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Fajnie jakby rockstar wrócił kiedyś do Europy z gta byłaby to miła odmiana, tylko pewnie boją się ryzykować, główny odbiorca gier R to jednak hamerykanin.
@b0lec:
W jedynce też. W dwójce były ze 3 dobre kawałki, ale za to dla odmiany głos pani dziennikarki był tak zmysłowy, że ciarki szły po plecach.
@Albania95: najgorsza część.
Tylko podstawka.
@Quimeen ooo :) tylko 24zl trochę dużo :)
@Albania95: najnudniejsza część, jedź do punktu X, schowaj się za przeszkodą i strzelaj, żeby zabić wszystkich, tak wyglądało 90% wszystkich misji
- rozbicie na trzech bohaterów. Nie mam im za wiele do zarzucenia, fajni wszyscy, ale przez to traciło się we mnie wczucie się w rolę a co za tym idzie grę. W SA prowadziłem jednego bohatera i jakoś się bardziej osobiście podchodziło do jego drogi. Była taka satysfakcja, że się startowało od słabego zwykłego chłopaka i
@qdt2k: Nie przypominaj. Kilka tygodni robiłem mapę miasta w którym mieszkam (tylko jak przenieść układ dróg przy ograniczeniu pion-poziom??) i mi się dysk posypał :-( Nawet własne tekstury miałem.
Dzięki za #feels